19.8 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

FOTO Minifotbal: Trei, Doamne, și toate trei în sferturile de finală!

Toate cele 3 echipe din Bistrița au încheiat jocurile din grupă cu victorii, fiecare dintre ele situându-se meritat pe locul I al grupei din care fac parte și calificându-se în sferturile de finală ale competiției. Eroii noștri s-au comportat foarte curajos cu adversarii de astăzi, defilând triumfal pe teren și marcând goluri din belșug, spre mulțumirea spectatorilor veniți în număr mare să-i susțină.

Programul de joc al sferturilor de finală – 09 iunie 2018 pe terenul 1 (baza sportivă RAOUL ARENA):

  1. ora 18:00 Sfertul de finală 1: PREMIERSPORT IAȘI – FESTIV BUCIUM ROMAN
  2. ora 19:00 Sfertul de finală 2: EXTRATEREȘTRII BISTRIȚA – MARSAT ROMAN
  3. ora 20:00 Sfertul de finală 3: PUF DE PĂPĂDIE BISTRIȚA – AUTO DRIVER IAȘI
  4. ora 21:00 Sfertul de finală 4: RAAL BISTRIȚA – DANIROM PIATRA-NEAMȚ

NOTĂ:

SEMIFINALA 1 / 10 iunie 2018 de la ora 10:00 / câștigător sfert 1câștigător sfert 3

SEMIFINALA 2 / 10 iunie 2018 de la ora 11:00 / câștigător sfert 2câștigător sfert 4

Iată și rezultatele înregistrate astăzi la baza sportivă RAOUL ARENA din Bistrița:

  1. ora 11:00: Medisan Paşcani – EXTRATEREŞTRII / scor final: 0 – 6
  2. ora 12:00: Elegant Glob Botoşani – RAAL/ scor final: 2 – 3
  3. ora 13:00: Fabio Botoşani – PUF DE PĂPĂDIE / scor final: 2 – 5

Să ţinem pumnii strânşi celor 3 echipe din Bistriţa pentru calificarea la turneul de la Alba Iulia!

UPDATE VIDEO:

Calificați încă de ieri în sferturile de finală ale competiției, EXTRATEREȘTRII au intrat pe teren foarte relaxați, și-au tatonat continuu și fără riscuri partenerii de joc, au declanșat contratacuri blitz – ca la manual – amendând imediat greșelile adversarilor.  La 4 minute după fluier, Sebi Rus driblează scurt pe un metru pătrat și înscrie sec, sub transversală, pentru 1 – 0. Două ratări consecutive, apoi Gocan dublează avantajul echipei, iar debusolarea născută în urma unui fault reclamat îi permite aceluiași Sebi Rus să intre la vestiar cu 3 – 0. Meci fără istoric amețitor și-n a doua parte: Nalați ridică discret ștacheta apoi, câteva faze mai târziu, Covrig răspunde unui mesaj discret al tribunelor: “Give me five!”

[arve url=”https://youtu.be/JUEc2FHI7Ys” /]

Neputincioși să-și identifice suficient adversarii, sportivii de la MEDISANIS Paşcani au asistat la o lecție deschisă de fotbal pe care trupa lui John Runcan le-a aplicat-o în două reprize consecutive. Deși aveau nevoie de o gură de oxigen pentru supraviețuire, moldovenii s-au prăbușit după primele minute, ceea ce le-a scos în evidență slaba rezistență la presiunea jocurilor cu miză, iar în final au pierdut la scor de neprezentare şi ne-au lăsat impresia că putea fi şi mai rău. Alex controlează fermecător balonul pe spații înguste, are la final șansa înscrierii dar, altruist din fire, pasează scurt pentru hat-trick-ul fratelui său Sebi Rus. Cu scor final: 6 – 0, e limpede pentru toată lumea că bistrițenii noștri s-au lansat spre culmea cea mai înaltă, nu-și permit nici un eșec, sunt dintr-o bucată, profesioniști și cu o condiție fizică de invidiat.

*****

Revenirea lui Doru Conon la centrul terenului este benefică, mijlocul se descentralizează mai uşor pe laterale şi are efectul unui balsam vizual. Blaji suflă în ceafa adversarilor, este călare pe succes şi, după o fază abil construită, secunda 100 îi aduce marcarea golului visat. Echipă capricioasă şi cu un joc care nu ne-a mers defel la inimă, Elegant Botoşani echilibrează scorul imediat, după o preluare la mijlocul terenului urmată de un şut imparabil din unghi. Moldovenii înaintează cu încrengături de pase consecutive şi trupa lui Mateescu se vede condusă cu un 2 la 1 care retează scurt speranţele bistriţenilor. Este nevoie de  trezirea colectivă şi de inspiraţia lui Fizeşan pentru ca situaţia să nu degenereze ireversibil – parcă altfel vorbim la 2 – 2!

Căldura sufocantă obligă toţi jucătorii la un travaliu imens pentru victorie, meciul are aspectul unei compoziţii de luciditate, flexibilitate şi adaptare continuă la specificul adversarilor. Blaji toarnă plumb în picioarele fundaşilor la o lovitură executată magnific în vinclul stâng, spectatorii aşteaptă nerăbdători finalul unei desfăşurări de forţe epuizante, iar Mateescu freamătă de satisfacţie la al doilea succes consecutiv ştiind că băieţii lui sunt capabili să stoarcă lacimi oricui. Drept urmare, cu talent, tact, inspiraţie şi autenticitate, s-au descurcat foarte bine şi au câştigat meritat o confruntare în care pornise, totuşi, cu şansa întâi. Scor final: 3 – 2.

[arve url=”https://youtu.be/E03HdjKkb2M” /]

Dorind să joace totul pe cartea victoriei, jucătorii de la PUF DE PĂPĂDIE au prestat neglijent şi au părut demobilizaţi în faţa unui front agresiv căruia i-au căzut rapid victime. După o greşeală a fundaşilor noştri plus o recuperare şi un şut violent – precum o rachetă sol-aer de la jumătatea terenului, 2 – 0 era un scor ce părea, inclusiv pentru Florin Rus, greu de remontat. Tunarii moldoveni continuă asaltul înroşind palmele portarului nostru. Dar vine prima lovitură liberă din care Pop marchează elegant şi cu golul egalizator al lui Halas se intră la pauză.  În a doua repriză, la o fază care nu anunţa nimic preluăm conducerea cu ajutorul aceluiaşi Halas iar la acest scor vine şi replica tăioasă a adversarilor nedumeriţi că sunt conduşi. Cu trei bare consecutive, ei îşi arată colţii, au nevoie de victorie dar Halas mai creează o minune pentru Ungur care duce scorul la 4 – 2. Nu mai au nimic de pierdut, înlocuiesc portarul cu jucător de teren, dar mai rău fac!, permiţându-i lui Ungur să marcheze de la mare distanţă în poarta goală. Pe final, Florin Rus profită de scorul avantajos şi îşi ajută echipa direct de pe teren.

Scorul final: 5 – 2 spune totul despre un meci de vis, o pildă pentru alte echipe ale căror jucători se complac în victime ale arbitrajului, se lasă târâți în conflicte de uzură cu adversarii ori prestează un ghiveci fotbalistic cu rezultate lamentabile.

[arve url=”https://youtu.be/RIm4JUiolJ0″ /]

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...