16.2 C
Bistrița
luni, septembrie 25, 2023

Duci dorul mâncării de la Taverna Dogarilor? Sună și spune ce vrei și îți trimit acasă imediat

Taverna Dogarilor rămâne unul dintre cele mai iubite locuri de luat masa din oraș, iar nu puțini sunt cei care regretă că nu mai pot lua aici, o vreme, prânzul sau cina. Salata de vinete, salatele de crudități cu brânzeturi și ciuperci de pădure, supa cremă de ciuperci sau coastele făcute după o rețetă încă secretă sunt însă doar la un telefon distanță de tine. Chiar și meniul zilei poate fi comandat telefonic, iar dacă ai comanda de peste 100 lei primești și un discount de 10 %.

Restaurantul Taverna Dogarilor rămâne deschis în continuare pentru livrări la domiciliu sau la locul de muncă, iar cei care duc dorul meniului foarte iubit și căutat de aici, pot să se bucure de el acolo unde comandă să fie livrat orice preparat din meniu, inclusiv meniul zilei, pentru care, în condiții normale, trebuia să ți-l rezervi înainte de ora 12, ca să fii sigur că-l mai prinzi. Dar vremurile s-a schimbat, coronavirusul și răspândirea lui greu de controlat ne-a dat peste cap viețile, așa că, până la vremuri mai bune, dacă atmosfera de aici o să vă lipsească, de mâncarea de la Taverna Dogarilor nu o să duceți lipsă. 

De orice vi s-ar face dor din meniul lor (mai puțin mușchiul de vițel sau de porc la piatră încinsă – asta pentru că are o servire specială) puteți comanda telefonic, la nr. 0363 401 273. Iar dacă vreți să răsfoiți tot meniul, ca să vă alegeți altceva – puteți să o faceți on line accesând www.tavernadogarilor.ro .

Mai departe, preparatele pe care vi le doriți sunt la un telefon distanță și câteva zeci de minute pentru preparare. Tot în aceste zile, beneficiați de oferte speciale, meniul zilei poate fi personalizat, inclusiv poate fi făcut de post pentru cei care îl comandă astfel, iar la comenzi de peste 100 de lei aveți reducere de 10 la sută și alte mici surprize.

Traversăm o perioadă grea, criza epidemiologică afectând în mod evident economia locală. Comandați mâncare la restaurantele locale și ajutându-ne unii pe alți în aceste momente vom reuși să supraviețuim economic cu toții!

SUSȚINE ECONOMIA LOCALĂ!

LUPTĂM ÎMPREUNĂ!

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.