4.7 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 3, 2022

După furtuna de aseară, încă există pericole. În Bistrița au fost închise, astăzi, două străzi

În mai multe zone din municipiul Bistrița s-a lucrat de azi noapte și până astăzi spre ora 11.00 pentru îndepărtarea urmărilor cauzate de furtună. La această oră, proprietarul apartamentului de la ultimul etaj din blocul de pe Aleea Rotundă încearcă să repare acoperișul desprins. Și locatarii blocului de pe strada Locotenent Călin lucrează la îndepărtarea resturilor de acoperiș căzute în stradă. Polițiștii locali au închis cele două străzi, până la remedierea situației.

Poliția locală a închis strada Aleea Rotundă, în dreptul Blocului numărul 2, aflat în vecinătatea Grădiniței nr. 12. Există pericolul să se desprindă încă bucăți din acoperiș. Se recomandă ca persoanele care intră și ies din bloc să circule cu prudență. Propietarul apartamentului de la ultimul etaj a spus polițiștilor că va face astăzi reparațiile care se impun.

 Și strada Locotenent Călin a fost închisă din cauza bucăților de acoperiș care au căzut de pe bloc.

Acolo, singurii care mai lucrau astăzi pentru degajarea zonei erau doi-trei oameni, locatari ai blocului respectiv și ai casei peste care a căzut acoperișul blocului. Este vorba despre o familie care locuiește la etajul patru. Oamenii sunt foarte supărați atât pe reprezentanții administrației publice locale, cât și pe vecini.

Suntem foarte supărați pentru că nu vine nimeni să ne ajute. Nici vecinii și nici de la primărie. Ni s-a spus că acoperișul a zburat pentru că nu a respectat normele de conformitate. E drept, l-am făcut în urmă cu 25 de ani, nici atunci nu ne-a ajutat nimeni. Dar totuși, a ținut 25 de ani.”, ne-a spus una dintre persoane.

Asta este cu titlul ”Te-ajută primăria?!”

Unul dintre bărbații prezenți la activitatea de degajare a străzii Locotenent Călin s-a arătat extrem de nemulțumit de modul în care Primăria municipiului Bistrița gestionează astfel de situații:

Asta e cu titlul ”Te ajută primăria”?! Și noi plătim impozite locale. Să degajeze strada, că doar e domeniul public, nu?!”, a spus acesta.

Polițiștii locali prezenți în zonă pentru închiderea străzii au anunțat SVSU Bistrița. Se așteaptă sosirea unor ajutoare.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. Politistii locali nu ar pune si ei mana?????? Probabil vecinii stau la geam dupa perdele si rad de prosti!!!
    Asta e mentalitatea rumanului!!!!
    Eu tin minte cand m-am asezat pe o banca din aia lunga de lemn cu picioarele verzi la ceva festival din Bistrita, pe pietonal, m-am asezat undeva in zona mijlocului (ca sa nu se ridice din celalalt capat… si s-a prabusit banca cu mine, ca era rupt o parte a picioarelor… fix langa mine erau 2 politisti locali – barbat si femeie – „doamna” nu s-a mai putut opri din ras, iar colegul razand si el…a luat-o de o apripa pe colega si au plecat, timp in care eu ma crizam la ei ca de ce rad de mine in loc sa ma ajute si sa ii amendeze pe idiotii care au pus banca aia rupta acolo

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...

MATEROM Automotive Bistrița: Treci prin iarnă fără griji!

Venirea iernii este o certitudine, așa că asigură-te că autoturismul tău este pregătit. Verifică-i frânele, farurile...