14.7 C
Bistrița
sâmbătă, mai 21, 2022

E nevoie URGENT de sânge pentru bistrițeanul implicat în accidentul mortal din Hunedoara

Un GRAV accident a avut loc săptămâna trecută, pe DN 66, în Hunedoara. Un tânăr a murit după ce a intrat cu autoutilitara, din plin, în autotrenul condus de un bistrițean. Și tânărul de la noi din județ e în stare gravă, la Cluj. Are nevoie URGENTĂ de sânge!

Un tânăr bistrițean de 29 de ani a fost implicat într-un grav accident de circulație pe DN 66, în Hunedoara.

Acesta conducea un autotren, când un alt tânădr, de 29 de ani, din Dolj, a intrat din plin în el, cu o autoutilitară.

Șoferul vinovat a decedat, iar bistrițeanul a ajuns la spital în Cluj.

Mai multe informații despre accident, aici:

FOTO: Tânăr bistrițean implicat într-un accident mortal în județul Hunedoara!

Bistrițeanul e în comă, în stare gravă, iar familia cere disperată ajutor. E nevoie de sânge. Așa că oricine poate dona, să meargă la Centrul de Transfuzii și să doneze, specificând pentru cine e.

Apelăm la sufletele dumneavoastră, a tuturor, în speranța că o să ne ajutați. Este nevoie urgent de sânge pentru Fănel, cum îi spunem noi, șofer profesionist, care a suferit un grav accident auto, săptămâna trecută, la Hunedoara, fiind în comă, la un spital din Cluj Napoca. Numele lui este Dobozi Ștefan, în vârsta de 29 de ani. Acolo nu mai au sânge pentru el, și nu poate supraviețui fără să îl ajutăm. Vă rugăm frumos cei care puteți dona, să o faceți la Centru de transfuzii Bistrița, specificând: Dobozi Ștefan ,Chirurgie generală 1, terapie intensivă” e mesajul postat pe rețelele de socializare.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: