19.5 C
Bistrița
duminică, iunie 4, 2023

EASY SOLUTION Bistrița – Servicii de curățenie pentru Persoane Fizice și Juridice începând de la 5-8 lei /mp

Dacă îți propui să scapi în 2023 de activitățile mai puțin plăcute, cei de la Easy Solution Bistrița te pot ajuta cu servicii de curățenie ca la carte, la prețuri decente. Acestea pornesc de la 5-8 lei pentru metrul pătrat făcut lună și bec și se adresează atât persoanelor fizice, cât și juridice.

2023 te prinde în casă nouă pe care încă n-ai apucat s-o cureți corespunzător? Easy-Solution se poate ocupa de curățenie pentru 13/18 lei pentru un metru pătrat. Tot la Easy- Solution poți apela dacă ți-ai renovat sau amenajat birourile firmei și ai nevoie ca totul să strălucească.

Printre serviciile incluse în acest preț se numără îndepărtarea resturilor de vopsea, var și ciment de pe tocuri, ferestre, uși și calorifere; curățarea în exterior a panourilor electrice; spălarea gurilor de vizitare ale instalațiilor sanitare; îndepărtarea etichetelor lipite pe geamuri și rame; aspirarea pereților; curățarea balustradelor și țevilor; spălarea geamurilor și a podelelor; tratarea suprafețelor din lemn, sticlă și aluminiu; degajarea sacilor de gunoi.

„După o discuție prealabilă în care ne vom pune la curent cu nevoile dumneavoastră se pot efectua și alte servicii. Printre acestea se numără spălarea canapelelor, fotoliilor și saltelelor, lustruirea și ceruirea pardoselii, spălarea mochetei prin metoda injecție-extracție”, adaugă cei de la Easy-Solution.

Dacă ați avut casa plină de sărbători și constatați că ați avea nevoie de curățenie generală, tot „albinuțele” de la Easy-Solution vă pot ajuta. Serviciile de curățenie generală încep de la 8-13 lei/ mp. Easy-Solution oferă astfel de servicii și pentru firme, la aceleași prețuri.

Serviciul de curățenie generală include aspirarea mochetei, covoarelor și parchetului, îndepărtarea pânzelor de paianjen, ștergerea ușilor și a pervazurilor, ștergerea prafului de pe mobilă și electrocasnice, curățarea și dezinfectarea bucătăriei și a grupurilor sanitare, ștergerea oglinzillor, spălarea geamurilor, a faianței, a caloriferelor și îndepărtarea prafului din zonele greu accesibile, precum și aerisirea și odorizarea încăperilor.

Întreține curățenia cu 5/8 lei pe metru pătrat!

Easy-Solution te ajută și dacă ai nevoie de servicii de curățenie de întreținere, prin aspirarea covoarelor și a parchetului, îndepărtarea pânzelor de paianjen, ștergerea ușilor și pervazurilor, ștergerea prafului de pe mobilă și electrocasnice, curățarea și dezinfectarea bucătăriei și a grupurilor sanitare, ștergerea umedă a pardoselilor și aerisirea și odorizarea încăperilor.

Curățenia de întreținere costă 5/8 lei pe metru pătrat și se adresează atât persoanelor fizice, cât și juridice.

Poți curăța și doar aparatul de microunde cu 15 lei sau interiorul frigiderului cu 30 de lei. Cei de la Easy Solution te pot ajuta să degresezi și cureți aragazul pentru 40 de lei, dulapul și șifonierul sau canapelele, patul și fotoliile.

Pentru programări sau o ofertă de preț puteți suna la tel. 0754.216.490 – George Cosma sau 0762.185.321 – Florina. Cu un Like dat paginii lor de Facebook easy-solution bistrita sau contului de Instagram easy-solution_bistrita vă asigurați că rămâneți la curent cu toate ofertele lor.

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Lichidare de stoc la BIASICOM: Orice produs, cu 20% mai ieftin!

Finalul lunii mai vine cu lichidare de stoc la BIASICOM. Îți poți schimba frigiderul, mașina de...

Brutăria Presto caută vânzătoare și personal curățenie. Locuri de muncă, disponibile și la Italtextil Sărata, Aquabis, Amicii Building

Brutăria Presto (lângă Peco Mol Unirea) caută vânzătoare și personal curățenie. Supercom are nevoie de conducători...

Balkan International Wine Competition, pentru prima dată în România! Cină de gală, alături de cei mai buni maeștri ai vinului din Europa

La început de iunie, spectaculosul castel Teleki de la Posmuș devine „capitala” europeană a vinului. Balkan...