VIDEO: NOV KIDS, noul centru de pediatrie din Decebal este gata! Dr. Bogdan Oprea: Ce specializări vor fi disponibile pentru copii

0
7311

Dr. Bogdan Oprea, managerul Policlinicii MedTotal de pe Str. 1 Decembrie, a vorbit despre planurile instituției în 2023. Între acestea – și Centrul de Pediatrie NOV KIDS care este finalizat și va funcționa în zona Decebal. 

Centrul de pediatrie NOV KIDS se va deschide în curând, fiind amenajat în zona Decebal. Centrul  este dezvoltat în parteneriat cu cei de la Policlinica Maieru, a explicat dr. Bogdan Oprea la Bistrițeanul.ro.

Am vrut să deschidem Centrul de pediatrie în toamnă, dar lucrurile s-au decalat puțin. Acum este gata, așteptăm să primim toate avizele necesare. S-a vorbit deja cu medicii și totul este pregătit acolo”, a mai precizat dr. Bogdan Oprea.

În prima fază aici vor funcționa specialitățile Pediatrie și Neurologie pediatrică.

Până în vara lui 2023, dr. Bogdan Oprea, managerul MedTotal, și-a propus să acopere toate specializările pediatrice, inclusiv Psihiatrie Infantilă, Neurologie infantilă, Cardiologie pediatrică, dar și Chirurgie și Ortopedie pediatrică.

În Policlinica MedTotal există deja specializarea de chirurgie pediatrică și ortopedie pediatrică.

Urmează să decidem dacă vom continua cu aceste specializări la MedTotal sau le mutăm în centrul pediatric NOV KIDS.

Asigurăm, totodată, partea de ecografie pentru copii și tot ce ține de imagistică și investigații ecografice la copii.

Va fi și punct de recoltare acolo. Deci se vor putea recolta și analizele pentru copii în centrul pediatric din Decebal.

Ne va lua ceva timp, nu vor fi toate specializările disponibile acolo dintr-o dată.

Dar ne străduim ca până în vară să acoperim toate specializările”, a mai explicat dr. Bogdan Oprea. 

Mai multe detalii despre activitatea și planurile MedTotal în Bistrița descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.