10.1 C
Bistrița
duminică, februarie 25, 2024

VIDEO: NOV KIDS, noul centru de pediatrie din Decebal este gata! Dr. Bogdan Oprea: Ce specializări vor fi disponibile pentru copii

Dr. Bogdan Oprea, managerul Policlinicii MedTotal de pe Str. 1 Decembrie, a vorbit despre planurile instituției în 2023. Între acestea – și Centrul de Pediatrie NOV KIDS care este finalizat și va funcționa în zona Decebal. 

Centrul de pediatrie NOV KIDS se va deschide în curând, fiind amenajat în zona Decebal. Centrul  este dezvoltat în parteneriat cu cei de la Policlinica Maieru, a explicat dr. Bogdan Oprea la Bistrițeanul.ro.

Am vrut să deschidem Centrul de pediatrie în toamnă, dar lucrurile s-au decalat puțin. Acum este gata, așteptăm să primim toate avizele necesare. S-a vorbit deja cu medicii și totul este pregătit acolo”, a mai precizat dr. Bogdan Oprea.

În prima fază aici vor funcționa specialitățile Pediatrie și Neurologie pediatrică.

Până în vara lui 2023, dr. Bogdan Oprea, managerul MedTotal, și-a propus să acopere toate specializările pediatrice, inclusiv Psihiatrie Infantilă, Neurologie infantilă, Cardiologie pediatrică, dar și Chirurgie și Ortopedie pediatrică.

În Policlinica MedTotal există deja specializarea de chirurgie pediatrică și ortopedie pediatrică.

Urmează să decidem dacă vom continua cu aceste specializări la MedTotal sau le mutăm în centrul pediatric NOV KIDS.

Asigurăm, totodată, partea de ecografie pentru copii și tot ce ține de imagistică și investigații ecografice la copii.

Va fi și punct de recoltare acolo. Deci se vor putea recolta și analizele pentru copii în centrul pediatric din Decebal.

Ne va lua ceva timp, nu vor fi toate specializările disponibile acolo dintr-o dată.

Dar ne străduim ca până în vară să acoperim toate specializările”, a mai explicat dr. Bogdan Oprea. 

Mai multe detalii despre activitatea și planurile MedTotal în Bistrița descoperiți urmărind întreaga emisiune, mai jos:

Emisiunea „Medicina pe limba ta” este un proiect de educație pentru sănătate inițiat de Bistriteanul.ro și susținut de Policlinica MED TOTAL – Str. 1 Decembrie, Nr 30.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.