15.1 C
Bistrița
vineri, septembrie 29, 2023

5 motive pentru care merită să iei un credit de la un IFN

Indiferent care este situația cu care te confrunți, este bine de știut că există o opțiune foarte facilă de a obține banii de care ai nevoie, foarte rapid. Aplici pentru un credit de nevoi personale la o instituție financiară nebancară, iar creditul tău online se materializează în câteva minute în bani, direct pe cardul tău.

Da, există o dobândă mai mare decât cea practicată de bancă, dar asta pentru că aceste instituții își asumă riscuri mai mari, acordând credite ușor celor care au nevoie rapid de bani.

Iată și 5 motive pentru care poți alege oricând un credit IFN.

  1. Aprobarea creditului este foarte rapidă. Dacă ai nevoie de bani rapid sau chiar urgent pentru a rezolva o situație dificilă, poți aplica la un credit de la IFN și primești banii în câteva ore (maxim 1 zi lucrătoare). Dacă alegi să primești banii pe card, practic îi vei primi aproape instant.

Așadar, indiferent că te confrunți cu o situație urgentă sau pur și simplu ai nevoie de niște bani fără să îți bați prea mult capul, aceste credite sunt o soluție la îndemână.

  1. Nu contează la ce vrei să folosești banii. Nu te întreabă nimeni ce vrei să faci cu banii împrumutați. Primești banii și îi folosești după bunul plac. Fie că vrei să schimbi mobila prin casă sau să îți înlocuiești un electrocasnic defect sau “trecut de a 3-a tinerețe”, că vrei să faci un cadou cuiva drag sau chiar ție să îți iei ceva drăguț, sau poate o vacanță pe care o tot amâni. Voiam să păstrăm un ton optimism, dar știi prea bine că situațiile neprevăzute pot fi costisitoare uneori. Pe scurt, obții banii rapid și îi folosești fix cum dorești tu!

Recomandăm totuși să ai în vedere și posibilitățile de rambursare a creditului, astfel încât acesta să fie un ajutor și nu o povară pentru tine sau portofelul tău.

  1. Ai nevoie de un singur document. Da, ai citit foarte bine. Aplici pentru un credit cu valoare cuprinsă între 200 și 10.000 doar cu buletinul. Te întrebi cum este posibil? Îți explicăm mai jos. Un aspect esențial, zicem noi, că atunci când vrei să aplici pentru un credit nu ai nevoie de zeci de documente, drumuri și eventual dosar cu șină.

Totuși, trebuie știut că pentru a putea primi un credit, trebuie să ai vârsta de minim 20 de ani și venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună, indiferent că sunt din salariu, pensie sau altfel de venit.

  1. Procesul de aplicare este digitalizat. Asta permite aplicarea ușoară, din confortul propriei tale case sau chiar din vârful muntelui (dacă ai semnal bun la internet). Asta înseamnă că poți aplica pentru un credit cu buletinul, iar procesul de verificare este automatizat. Unde mai pui că primești și răspunsul în cel mai scurt timp, deci aprobare rapidă. În orice zi a săptămânii, la orice oră din zi sau din noapte.

Are digitalizarea meritele ei atunci când este folosită în interesul utilizatorului. Practic, așa scutești timp pierdut pe drumuri, pe la ghișee sau în discuții interminabile cu operatorii din call-center.

  1. Dacă aprobarea este rapidă, considerăm că este de bun augur și să primești banii rapid. Dacă aplici pentru un credit online și alegi să primești banii pe card, banii ajung la tine aproape instant. La fel de rapid, în orice zi a săptămânii.

Poți primi banii și în contul tău bancar, dar acest lucru durează în general cam 1 zi lucrătoare, timp necesar pentru ca băncile care asigură transferul de bani să îl poată opera.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Supărat că n-ai prins programul Rabla?! Vești bune de la RUBIN: 3.000 de euro DISCOUNT la noul model SsangYong KORANDO

Dacă ai ratat sau nu te-ai încadrat în programul Rabla pentru a obține un tichet de...

Se fac angajări la Rombat, Fan Courier și Electroplast. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Electroplast caută Controlor calitate, Rombat are nevoie de Analist cumpărări, electrician și operatori producție. Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Fan Courier, Kreativ Metal, Michaela’s Brasserie, Transmixt sau Tehnoprod Plast. Oferta completă - mai jos:

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița: