17.1 C
Bistrița
marți, iunie 25, 2024

5 motive pentru care merită să iei un credit de la un IFN

Indiferent care este situația cu care te confrunți, este bine de știut că există o opțiune foarte facilă de a obține banii de care ai nevoie, foarte rapid. Aplici pentru un credit de nevoi personale la o instituție financiară nebancară, iar creditul tău online se materializează în câteva minute în bani, direct pe cardul tău.

Da, există o dobândă mai mare decât cea practicată de bancă, dar asta pentru că aceste instituții își asumă riscuri mai mari, acordând credite ușor celor care au nevoie rapid de bani.

Iată și 5 motive pentru care poți alege oricând un credit IFN.

  1. Aprobarea creditului este foarte rapidă. Dacă ai nevoie de bani rapid sau chiar urgent pentru a rezolva o situație dificilă, poți aplica la un credit de la IFN și primești banii în câteva ore (maxim 1 zi lucrătoare). Dacă alegi să primești banii pe card, practic îi vei primi aproape instant.

Așadar, indiferent că te confrunți cu o situație urgentă sau pur și simplu ai nevoie de niște bani fără să îți bați prea mult capul, aceste credite sunt o soluție la îndemână.

  1. Nu contează la ce vrei să folosești banii. Nu te întreabă nimeni ce vrei să faci cu banii împrumutați. Primești banii și îi folosești după bunul plac. Fie că vrei să schimbi mobila prin casă sau să îți înlocuiești un electrocasnic defect sau “trecut de a 3-a tinerețe”, că vrei să faci un cadou cuiva drag sau chiar ție să îți iei ceva drăguț, sau poate o vacanță pe care o tot amâni. Voiam să păstrăm un ton optimism, dar știi prea bine că situațiile neprevăzute pot fi costisitoare uneori. Pe scurt, obții banii rapid și îi folosești fix cum dorești tu!

Recomandăm totuși să ai în vedere și posibilitățile de rambursare a creditului, astfel încât acesta să fie un ajutor și nu o povară pentru tine sau portofelul tău.

  1. Ai nevoie de un singur document. Da, ai citit foarte bine. Aplici pentru un credit cu valoare cuprinsă între 200 și 10.000 doar cu buletinul. Te întrebi cum este posibil? Îți explicăm mai jos. Un aspect esențial, zicem noi, că atunci când vrei să aplici pentru un credit nu ai nevoie de zeci de documente, drumuri și eventual dosar cu șină.

Totuși, trebuie știut că pentru a putea primi un credit, trebuie să ai vârsta de minim 20 de ani și venituri declarate la ANAF de minim 1500 lei/lună, indiferent că sunt din salariu, pensie sau altfel de venit.

  1. Procesul de aplicare este digitalizat. Asta permite aplicarea ușoară, din confortul propriei tale case sau chiar din vârful muntelui (dacă ai semnal bun la internet). Asta înseamnă că poți aplica pentru un credit cu buletinul, iar procesul de verificare este automatizat. Unde mai pui că primești și răspunsul în cel mai scurt timp, deci aprobare rapidă. În orice zi a săptămânii, la orice oră din zi sau din noapte.

Are digitalizarea meritele ei atunci când este folosită în interesul utilizatorului. Practic, așa scutești timp pierdut pe drumuri, pe la ghișee sau în discuții interminabile cu operatorii din call-center.

  1. Dacă aprobarea este rapidă, considerăm că este de bun augur și să primești banii rapid. Dacă aplici pentru un credit online și alegi să primești banii pe card, banii ajung la tine aproape instant. La fel de rapid, în orice zi a săptămânii.

Poți primi banii și în contul tău bancar, dar acest lucru durează în general cam 1 zi lucrătoare, timp necesar pentru ca băncile care asigură transferul de bani să îl poată opera.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Centrul Micul Prinț, Crama Jelna, SmartyKids Bistrița: Se caută terapeut, barman, asistent producție

Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism, iar Crama Jelna are nevoie de barman și ajutor de bucătar. SmartyKids Bistrița angajează persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în lucrul cu copiii! NOI locuri de muncă la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel:

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!