9.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Edilul din Rodna a luat la puricat Someșul, pentru a pune capăt zvonurilor că două blocuri ar evacua dejecțiile și apa uzată în râu

În cadrul emisiunii Bistrițeanul LIVE la care a fost invitat primarul comunei Rodna, Valentin Grapini s-a vorbit despre zvonurile potrivit cărora două blocuri din localitate evacuează dejecțiile și apa uzată în râul Someș. Ce a găsit primarul în urma controlului:

Potrivit unor zvonuri, prezentate la Bistrițeanul LIVE, două blocuri din Rodna ar deversa apa uzată și dejecțiile direct în râul Someș.

Prezent la emisiune, primarul comunei Rodna Valentin Grapini a precizat că nu știe despre această problemă și că cele două blocuri au fosă septică proprie, fiind în sarcina Aquabis să vidanjeze.

După emisiune, edilul a luat la puricat râul Someș în căutarea țevilor folosite pentru deversare de la blocurile respective.

„De aici (n.r. de la cele două blocuri în cauză) nu curge nimic. În schimb am identificat două persoane fizice care au construcții lângă mal și au canalizarea în râu. Le-am trasat măsuri, în termen de 15 zile. Dacă nu, primesc amendă”, a precizat pentru Bistrițeanul.ro, Valentin Grapini.

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: