19.8 C
Bistrița
marți, mai 28, 2024

Cu un cuțit și o rangă în mână, a vrut să-i spargă ușa apartamentului și „să-l omoare”

Momente de teroare ieri, în Bistrița. Un bărbat s-a prezentat la ușa unui cetățean, a încercat să o spargă și l-a amenințat pe acesta cu moartea. Polițiștii l-au găsit având asupra lui și un cuțit.

Un bistrițean a sunat disperat la poliție, după ce a trecut prin momente de teroare.

La ușa casei sale s-a prezentat un alt bărbat care a încercat să o spargă, pentru a intra înăuntru. În tot acest timp, amenința pe proprietarul casei „că-l omoară”.

Polițiștii au început să-l caute pe infractor, iar când l-au găsit, acesta avea asupra lui și un cuțit, pe care, probabil, ar fi vrut să-l folosească pentru a-și duce la îndeplinire planul.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventiă.

La data de 30 martie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la domiciliul unui bărbat de 31 de ani din Bistrița.

Bărbatul a reclamat faptul că la domiciliul său ar fi venit un bărbat de 41 ani, din Bistrița, care ar fi lovit ușa de la intrarea în apartament cu o bară metalică. Acesta i-ar fi adresat totodată amenințări cu acte de violență și cu moartea, creându-i o stare de temere.

În urma identificării bărbatului reclamat, polițiștii au găsit asupra acestuia un cuțit cu lungimea lamei de aproximativ 20 cm. Polițiștii au dispus măsura reţinerii bărbatului pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale a Poliției municipiului Bistrița, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de amenințare și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil:

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?