-0.1 C
Bistrița
sâmbătă, decembrie 9, 2023

Cu un cuțit și o rangă în mână, a vrut să-i spargă ușa apartamentului și „să-l omoare”

Momente de teroare ieri, în Bistrița. Un bărbat s-a prezentat la ușa unui cetățean, a încercat să o spargă și l-a amenințat pe acesta cu moartea. Polițiștii l-au găsit având asupra lui și un cuțit.

Un bistrițean a sunat disperat la poliție, după ce a trecut prin momente de teroare.

La ușa casei sale s-a prezentat un alt bărbat care a încercat să o spargă, pentru a intra înăuntru. În tot acest timp, amenința pe proprietarul casei „că-l omoară”.

Polițiștii au început să-l caute pe infractor, iar când l-au găsit, acesta avea asupra lui și un cuțit, pe care, probabil, ar fi vrut să-l folosească pentru a-și duce la îndeplinire planul.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și va ajunge în fața instanței cu propunere de arestare preventiă.

La data de 30 martie, polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost solicitați să intervină la domiciliul unui bărbat de 31 de ani din Bistrița.

Bărbatul a reclamat faptul că la domiciliul său ar fi venit un bărbat de 41 ani, din Bistrița, care ar fi lovit ușa de la intrarea în apartament cu o bară metalică. Acesta i-ar fi adresat totodată amenințări cu acte de violență și cu moartea, creându-i o stare de temere.

În urma identificării bărbatului reclamat, polițiștii au găsit asupra acestuia un cuțit cu lungimea lamei de aproximativ 20 cm. Polițiștii au dispus măsura reţinerii bărbatului pe o durată de 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistriţa cu propunere de aplicare a măsurii controlului judiciar.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale a Poliției municipiului Bistrița, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale, fiind întocmit un dosar penal cu privire la infracțiunile de amenințare și distrugere”, se arată în comunicatul IPJ BN.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.