8.1 C
Bistrița
marți, februarie 27, 2024

Fructe, legume și ciuperci uscate din Munții Călimani, de acum doar la un click distanță!

Continuă povestea de succes începută Daniel Victor Rus, pompierul de 24 de ani din Aluneasa care s-a lăsat inspirat de bunica lui – construind o mică afacere de familie din fructe, legume și ciuperci uscate culese din Munții Călimani. De curând, tânărul și-a pus la punct un site. Astfel încât bunătățile cu arome naturale se pot cumpăra direct de pe internet!

Daniel Victor Rus este pompier în Budacu de Sus. A avut inspirația să profite de o amintire a bunicii sale, după cum ne povestea el însuși, anul trecut: „Mi-am amintit de bunica mea care culegea hribi și îi usca pe o sfoară, în pod. Mi-am zis: de ce nu aș face și eu așa ceva, cu toate fructele…?Mai ales că acum, în pandemie, oamenii au devenit mai atenți la ceea ce mănâncă și se îndreaptă, încet, spre o alimentație naturală

Așa s-a născut „Aluneasa – Arome din Călimani” – afacerea de familie pe care pompierul din Budacu de Sus a pus-o pe picioare, alături de tatăl său. 

AROME din Călimani! Un pompier din Budac s-a lăsat inspirat de bunica lui, investind mii de euro în hribi și fructe de pădure

Fructele și legumele de la munte – naturale și crescute într-o zonă fără poluare – sunt conservate de tânărul pompier care, alături de tatăl său, a deschis în localitatea de baștină un centru de colectare. Aici oamenii din zonă s-au obișnuit deja să aducă afine, merișoare, prune, pere sau hribi.

De câteva zile, tânărul pompier a trecut la nivelul următor, oferind pasionaților de delicatese naturale și un web-site, pentru comenzi on-line: Arome din Călimani.

De aici puteți comanda tot ce vă poftește sufletul, și – mai mult – aveți ocazia să aflați și multe informații utile despre beneficiile fructelor sau ale ciupercilor deshidratate. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

ItalTextil Sărata angajează electrician și mecanic întreținere, Aquabis caută consilier juridic

Se fac angajări la ItalTextil Sărata! Aquabis are nevoie de un consilier juridic, iar Eurocompozite SRL caută lăcătuș mecanic și operatori. Locuri de muncă sunt disponibile și la RCB Electro, CML sau Electroplast. Oferta completă – mai jos:

Stil german, prețuri românești: Mobila Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, de calitate, la prețuri excelente!

Mobila Outlet Gherla aduce o nouă dimensiune confortului în locuința ta, oferind mobilă NOUĂ, de înaltă calitate, importată direct din Germania, la prețuri accesibile. Cu un showroom de 700 de metri pătrați și o prezență online extinsă, Mobila Outlet Gherla își propune să devină destinația preferată a iubitorilor de confort.

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos: