6.4 C
Bistrița
sâmbătă, noiembrie 27, 2021

Fructe, legume și ciuperci uscate din Munții Călimani, de acum doar la un click distanță!

Continuă povestea de succes începută Daniel Victor Rus, pompierul de 24 de ani din Aluneasa care s-a lăsat inspirat de bunica lui – construind o mică afacere de familie din fructe, legume și ciuperci uscate culese din Munții Călimani. De curând, tânărul și-a pus la punct un site. Astfel încât bunătățile cu arome naturale se pot cumpăra direct de pe internet!

Daniel Victor Rus este pompier în Budacu de Sus. A avut inspirația să profite de o amintire a bunicii sale, după cum ne povestea el însuși, anul trecut: „Mi-am amintit de bunica mea care culegea hribi și îi usca pe o sfoară, în pod. Mi-am zis: de ce nu aș face și eu așa ceva, cu toate fructele…?Mai ales că acum, în pandemie, oamenii au devenit mai atenți la ceea ce mănâncă și se îndreaptă, încet, spre o alimentație naturală

Așa s-a născut „Aluneasa – Arome din Călimani” – afacerea de familie pe care pompierul din Budacu de Sus a pus-o pe picioare, alături de tatăl său. 

AROME din Călimani! Un pompier din Budac s-a lăsat inspirat de bunica lui, investind mii de euro în hribi și fructe de pădure

Fructele și legumele de la munte – naturale și crescute într-o zonă fără poluare – sunt conservate de tânărul pompier care, alături de tatăl său, a deschis în localitatea de baștină un centru de colectare. Aici oamenii din zonă s-au obișnuit deja să aducă afine, merișoare, prune, pere sau hribi.

De câteva zile, tânărul pompier a trecut la nivelul următor, oferind pasionaților de delicatese naturale și un web-site, pentru comenzi on-line: Arome din Călimani.

De aici puteți comanda tot ce vă poftește sufletul, și – mai mult – aveți ocazia să aflați și multe informații utile despre beneficiile fructelor sau ale ciupercilor deshidratate. 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Efectele crizei sanitare asupra sănătății mentale la nivel global

Efectele crizei sanitare: Află cât de afectată a fost starea mentală a populației la nivel mondial ca urmare a crizei sanitare. Statistici pentru diferite regiuni ale lumii.

Care sunt avantajele pariurilor online

Dacă îți place să urmărești transmisiunile sportive și ești la curent cu ce se întâmplă în diverse sporturi, ești persoana potrivită pentru un hobby plin de adrenalină. Pariurile sportive online îți pot aduce câștiguri frumoase!

Se fac angajări la Transmixt Bistrița, Supercom și IMP România! Se oferă condiții excelente de muncă

Se fac angajări la ItalTextil Sărata, care caută muncitori și secretar administrativ. Panouri Decorative are nevoie de montator în Bistrița, iar Transmixt angajează / școlarizează șoferițe pentru transportul local. Oferta completă, mai jos: