16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Egal dramatic la Bistrița contra ERD HC: Gloria 2018 remizează înaintea partidei decisive de la Odense

Meci de infarct în această seară pe terenul Sălii Polivalente, Gloria 2018 fiind prima echipă de handbal feminin care evoluează într-o cupă europeană, EHF.

O etapă a doua jucată contra unguroaicelor de la ERD HC, partida fiind una total diferită în cele două reprize.

Astfel, dacă în primele 30 de minute, fetele lui Pașca și-au demonstrat valoarea în toate fazele jocului: apărare, mijloc, semicerc, scor 15-11, diferența fiind una chiar de patru goluri, repriza a doua a fost una a scăderii calității jocului, unguroaicele profitând din plin de slăbiciunea arătată de gazde.

Lupta se va da până în ultimele secunde, scorul de 25-25 fiind cel înscris pe tabelă la finalul unui meci greu pentru bistrițence.

Este al doilea egal al Gloriei 2018, echipa antrenată de Horațiu Pașca acumulând până acum 2 puncte și ocupând locul 2 în grupă.

Urmează cel mai greu meci, cel cu danezele de la Odense, unde victoria pare imposibilă, dar e obligatorie!

Altfel, programul Gloriei 2018 este încă cât se poate de încărcat:

15 ianuarie: Universitatea de Vest Timișoara – Gloria, în Cupa României

19 ianuarie: Odense – Gloria, etapa a 3-a EHF

26 ianuarie: Gloria – Odense, etapa a 4-a EHF

2 februarie: Gloria – Perla Lublin, etapa a 5-a EHF

9 februarie: Erd – Gloria, etapa a 6-a EHF

 

Alin CORDOȘ

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.