1.3 C
Bistrița
joi, decembrie 7, 2023

Provocare inedită pentru elevi la Muzeu! Cea mai bună echipă poate câștiga o excursie

Noaptea Cercetătorilor Europeni vine cu o provocare inedită pentru elevi, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud. Dacă intră în joc, cei mai buni vor putea câștiga o excursie.

Elevii dornici de aventură și descoperire sunt așteptați vineri, de la ora 16:00, la Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, la Noaptea Cercetătorilor Europeni.

„Am pregătit pentru voi o serie de provocări și activități pline de adrenalină, care vă vor pune imaginația și abilitățile la încercare. Fiecare activitate se va desfășura contra cronometru, așa că pregătiți-vă să vă demonstrați abilitățile în fața prietenilor voștri”, notează organizatorii.

Printre activități se numără puzzle-uri misterioase, aprinderea focului, vânătoare de comori, mimă haioasă și ștafeta jaloanelor cu 5 mingi. Fiecare echipă este formată din 15-25 de elevi și trebuie să fie însoțită de 1-2 adulți.

Cea mai bună echipă va putea câștiga o excursie de neuitat la Turda-Cluj. Vă mai puteți înscrie și mâine, sunând la numărul de telefon 0263211063, între orele 10:00-12:00.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Scurt ghid turistic pentru cei care vor să viziteze Macao

Macao mai este cunoscut și ca „Vegas-ul Chinei” grație multitudinii de cazinouri de top prezente în acest oraș. El este însă și o destinație turistică ideală dacă vrei să petreci un weekend sau chiar mai mult într-un oraș asiatic extrem de dezvoltat.

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie, Orange angajează manager. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Stewo Plast Năsăud caută personal curățenie. Se oferă salariu atractiv, transport asigurat, bonuri de masă de 30 lei/zi lucrătoare. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de specialist marketing & comunicare și infirmieră part-time.

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...