-0.9 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

Bărbat din Alba, „ușurat” de peste 1.000 de euro, la Bistrița. Făptașii, reținuți

Doi tineri, de 21 și 16 ani, au amenințat un bărbat din județul Alba și l-au lăsat fără banii pe care-i avea în portofel. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au identificat doi tineri, de 21 și 16 ani, bănuiți că ar fi implicați într-o tâlhărie.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 25 septembrie a.c., cei doi l-ar fi amenințat pe un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba, care se afla într-o clădire dezafeactată din Bistrița, împreună cu o femeie, deposedându-l astfel de suma de 1.050 de euro și 1.050 de lei, bani pe care-i avea într-un portofel„, explică cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

În cadrul cercetărilor, a fost recuperată o parte din prejudiciu, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj – Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud”, a mai adăugat sursa citată.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...