12.4 C
Bistrița
duminică, iunie 16, 2024

Bărbat din Alba, „ușurat” de peste 1.000 de euro, la Bistrița. Făptașii, reținuți

Doi tineri, de 21 și 16 ani, au amenințat un bărbat din județul Alba și l-au lăsat fără banii pe care-i avea în portofel. Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud au identificat doi tineri, de 21 și 16 ani, bănuiți că ar fi implicați într-o tâlhărie.

Din investigațiile efectuate a reieșit faptul că, la data de 25 septembrie a.c., cei doi l-ar fi amenințat pe un bărbat, de 45 de ani, din județul Alba, care se afla într-o clădire dezafeactată din Bistrița, împreună cu o femeie, deposedându-l astfel de suma de 1.050 de euro și 1.050 de lei, bani pe care-i avea într-un portofel„, explică cei de la Inspectoratul de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Cei doi au fost reținuți pentru 24 de ore, iar astăzi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea arestării preventive.

În cadrul cercetărilor, a fost recuperată o parte din prejudiciu, iar cercetările sunt continuate, în vederea documentării faptei sub toate aspectele ei, de către polițiștii Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj – Biroul Județean de Poliție Transporturi Bistrița-Năsăud”, a mai adăugat sursa citată.

 

 

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: