17 C
Bistrița
duminică, aprilie 14, 2024

Elevii de 10 merită profesori de 10! O medie maximă, și la examenul de Titularizare

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar a fost organizată în data de 11 iulie la centrele de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala Gimnazială Nr. 1.

În județul Bistrița-Năsăud au fost înscriși și validați 547 candidați. Dintre aceștia, 418 au fost prezenți, 46 s-au retras și 82 au absentat. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Statistica notelor obținute de candidații din județul nostru este următoarea: 200 note mai mari sau egale cu 7, reprezentând un procent de 47,85%; 145 note între 5-7, reprezentând un procent de 34,69%; 73 note sub 5, reprezentând un procent de 17,46%.

O candidată de la disciplina Limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate în învățământul primar a obținut media 10.

Cei care nu sunt mulțumiți de notele obținute pot depune contestații la sediul Inspectoratului Județean, camera 28, în cursul zilei de azi, 17 iulie, până la ora 21:00 și mâine, 18 iulie, în intervalul orar 10:00-15:00.

„Rezultatele finale se vor afișa în data de 24 iulie, iar repartizarea candidaților pe posturile declarate vacante pe o perioadă nedeterminată se va face în ședința publică din 25 iulie, organizată la Inspectoratul Școlar, începând cu ora 9:00, în ordinea alfabetică a disciplinelor.”, se precizează într-un comunicat al ISJ Bistrița-Năsăud.

Nota minimă în cazul examenului de titularizare este 7, atât la proba scrisă, cât și la proba practică/specială la clasă în profilul postului, în timp ce suplinitorii au nevoie de nota 5 pentru a putea preda.

Lista posturilor/catedrelor vacante/rezervate, precum și alte documente specifice, pot fi consultate pe site-ul isjbn.ro, secțiunea Mobilitatea personalului didactic.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.

8 ani cu MAC GSM la Bistrița! Clienții săptămânii primesc o cafea la Copacul de Cafea

MAC GSM, unul dintre cele mai căutate magazine de accesorii pentru telefoane din Bistrița, împlinește astăzi...