8.9 C
Bistrița
luni, octombrie 3, 2022

Elevii de 10 merită profesori de 10! O medie maximă, și la examenul de Titularizare

Proba scrisă a concursului național de ocupare a posturilor/catedrelor vacante/rezervate din învățământul preuniversitar a fost organizată în data de 11 iulie la centrele de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala Gimnazială Nr. 1.

În județul Bistrița-Năsăud au fost înscriși și validați 547 candidați. Dintre aceștia, 418 au fost prezenți, 46 s-au retras și 82 au absentat. Un candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

Statistica notelor obținute de candidații din județul nostru este următoarea: 200 note mai mari sau egale cu 7, reprezentând un procent de 47,85%; 145 note între 5-7, reprezentând un procent de 34,69%; 73 note sub 5, reprezentând un procent de 17,46%.

O candidată de la disciplina Limba și literatura română, elemente de pedagogie școlară și elemente de didactică generală aplicate în învățământul primar a obținut media 10.

Cei care nu sunt mulțumiți de notele obținute pot depune contestații la sediul Inspectoratului Județean, camera 28, în cursul zilei de azi, 17 iulie, până la ora 21:00 și mâine, 18 iulie, în intervalul orar 10:00-15:00.

„Rezultatele finale se vor afișa în data de 24 iulie, iar repartizarea candidaților pe posturile declarate vacante pe o perioadă nedeterminată se va face în ședința publică din 25 iulie, organizată la Inspectoratul Școlar, începând cu ora 9:00, în ordinea alfabetică a disciplinelor.”, se precizează într-un comunicat al ISJ Bistrița-Năsăud.

Nota minimă în cazul examenului de titularizare este 7, atât la proba scrisă, cât și la proba practică/specială la clasă în profilul postului, în timp ce suplinitorii au nevoie de nota 5 pentru a putea preda.

Lista posturilor/catedrelor vacante/rezervate, precum și alte documente specifice, pot fi consultate pe site-ul isjbn.ro, secțiunea Mobilitatea personalului didactic.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Vineri și sâmbătă, 20 la sută REDUCERE în magazinele MARECOM! Sărbătoresc 17 ani de când produc costume în fabrica din Năsăud

Producătorul de îmbrăcăminte MARECOM sărbătorește weekendul acesta 17 ani de când produce costume și haine pentru...

Au ajuns noile mascote de la Minnie și Mickey: Sonic X , Chase din Patrula Cățelușilor, dar și Mickey și Minnie varianta roz

Andrada, alături de echipa ei, aduce emoție, bucurie și culoare evenimentelor, îmbrăcând costume și transformându-se în...

Irem General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru Suedia și Olanda! Rombat Bistrița caută operatori producție

ROMBAT, singurul brand de baterii fabricate în România, angajează operatori producție, iar IREM General Contractor angajează Lăcătuși Montatori pentru proiect în Suedia si Olanda. Noi locuri de muncă, disponibile la Stewo Năsăud, Sanovil și Electroplast.