18.4 C
Bistrița
vineri, iulie 1, 2022

Este oficial! Universitatea de Medicină din Târgu Mureș face înscrieri pentru extensia Bistrița. Câte locuri pune la bătaie:

Universitatea de Medicină din Târgu Mureș va avea primii studenți la Bistrița din toamnă. Universitatea a anunțat deja pe pagina oficială că se vor face înscrieri și la noua extensie de la Bistrița, pentru specializarea „asistență medicală generală”.

În toamna acestui an, Universitatea de Medicină din Târgu Mureș va avea primii studenți la Bistrița. Extensia universității va funcționa începând din anul școlar 2022-2023.

Anul acesta va funcționa doar specializarea „Asistență medicală generală” și universitatea pune la dispoziție 100 de locuri, 50 la buget și 50 la taxă. Taxa de școlarizare este 4.000 de lei pe an.

Admiterea este online și se desfășoară în perioada 16 iulie – 21 iulie. Rezultatele vor fi afișate în 23 iulie. Nu se dă examen, la selecția candidaților se va ține cont de media anilor de studiu (în proporție de 60%) și de media anilor de studiu la biologie (40%). Mai multe detalii puteți găsi AICI.

 

 

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...