13.1 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 25, 2022

Euforia Floral Boutique: Fiecare nuntă a avut povestea și parfumul ei de flori proaspete! A fost un sezon de vis…

Aranjamentele pentru nunți din flori naturale au fost la modă și în 2018! Pentru că fiecare buchet făcut din flori naturale este unic, are mirosul florilor adunate în el, iar în spate o poveste de dragoste, la fel de unică și specială. VEZI care au fost cele mai frumoase buchete realizate în acest sezon de artiștii floriști de la Euforia Floral Boutique:

Cine a vrut o nuntă cu parfum de flori proaspete și aranjamente unicat, asortate fiecărei povești de dragoste a ales și în 2018 florile naturale.

Ce a fost la modă în 2018 în materie de nunți și flori?! Ne spun cei de la Euforia Floral Boutique:

Nu pot zice că a fost ceva anume… Am avut de toate… Am început anul într-adevar cu majoritatea evenimentelor pe ultraviolet – culoarea care a fost declarată culoarea anului, dar am avut de la pastel, combinații de alb și verde… Ce am simțit sezonul acesta este că mirii cu care am colaborat au vrut să aibă parte de aranjamente «transparente», așa că am folosit multe vase de sticlă care să dea transparența cerută, aranjamente aerate, buchete sauvage… Și ce mi-a plăcut cel mai mult e că fiecare nuntă a avut povestea ei, nu au fost copy paste. Iar noi, la Euforia Floral Boutique, am încercat să punem în fiecare câte puțin din personalitatea mirilor…”, a povestit Alexandra Gîța pentru Bistrițeanul.ro.

Ai mâini de aur!” sau „Numai din mâinile tare putea ieși așa ceva!”, sunt doar câteva din mesajele de mulțumire primite de Alexandra.

Iar acestea o motivează să își exploreze și mai mult limitele creativității și să aducă la Bistrița ultimele tendințe în materie de aranjamente florale.

Dar nu este totul așa de simplu cum pare: este vorba despre o adevărată artă, care presupune o instruire permanentă, mai ales dacă vrei să rămâi la înălțime, acolo unde ți-ai obișnuit clienții.

Aranjamentele florale pregătite de mâna Alexandrei le puteți vedea și comanda online pe www.euforiaonline.ro.

Iar dacă ajungeți pe la Kaufland-ul de pe Independenței, chiar la intrare – veți găsi zilnic la Euforia Floral Boutique, de unde puteți alege – dintre sute de aranjamente superbe (în cutii, în vaze, sub globuri de sticlă) – pe cel care se potrivește evenimentului la care aveți de mers și nu vă puteți prezenta fără un buchet de flori.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...

Diferențele între sloturi online și cele offline

Una din principalele modalități în care oamenii se distrează la jocuri de noroc sunt sloturile. Aceste...