14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

EXCELENT! Bistrița va fi inclusă în traseul Via Transilvanica. Mediul de afaceri ajută la asta:

Proiectul de suflet al fraților Alin și Tibi Ușeriu de la Tășuleasa Social trece într-o nouă etapă. După ce au amenajat traseele de pe teritoriul a 10 județe, inițiatorii doresc să stabilească noi conexiuni cu alte locuri din România. Într-o primă fază, ei vor include și orașul Bistrița în traseul drumului care unește. Demersul lor este susținut de Teraplast, care și-a adjudecat amenajarea a 25 de km. Totodată, un alt investitor și-a aniversat cei 20 de ani de existență printr-o campanie de donații. Cum poți contribui și tu?

Secretele locurilor și ale oamenilor de pe Via Transilvanica stârnesc dorința de călătorie a tot mai mulți  turiști. Aceștia parcurg sute de kilometri, pentru a cunoaște frumusețile României de la un capăt la altul.

Drumul traversează 10 județe, de la Putna, la Drobeta Turnu Severin, iar cărările lui vor intersecta și orașul Bistrița.

Cunoscând potențialul inestimabil al drumului Via Transilvanica, managerii Teraplast au decis ca societatea să se implice în includerea orașului Bistrița în poveste. Totodată, Teraplast a anunțat că va amenaja 25 de km de drum.  Anunțul a fost făcut de reprezentanții Asociației Tășuleasa Social, pe pagina de facebook ”Via Transilvanica”.

Partenerii noștri de la Teraplast ne-au susținut încă de la începuturile acestui proiect, când aproape nimeni cu credea în el. Au mers atât de departe, încât au ajuns la cercul polar înfrigurat, pentru a-l susține pe Tibi în cursa lui emblematică. Acum, ei contribuie cu încă 25 de kilometri la drumul care unește. O parte din aceștia vor fi folosiți pentru includerea orașului Bistrița la magistrala Via Transilvanica. Vă mulțumim pentru susținere, TeraPlast! Sperăm să mergem la drum împreună cât mai mult timp de acum încolo”, au transmis reprezentanții Asociației Tășuleasa Social.

Otto Broker – la 20 de ani de existență a adunat peste 70 de mii de lei din donații, pentru 14 km de drum

Otto Broker  și-a aniversat cei 20 de ani de existență prin tot atâtea călătorii. Totodată, investitorul și-a asumat amenajarea a 20 km de drum printr-o campanie de donații, la care a adunat 70.680 de lei.

Echipele Otto Broker au început călătoriile pe Via Transilvanica la 20 august. Data a coincis cu lansarea campaniei de donații prin care își propun să construiască cel puțin 20 din cei 1.400 km. Potrivit reprezentanților Tășuleasa, suma donată până acum ar fi suficientă pentru amenajarea a 14 din cei 20 de km cât și-a propus investitorul.

Dacă dorești să contribui la îndeplinirea obiectivului declarat de Otto Broker, investitorul îți pune la dispoziție pagina proprie și secțiunea specială de donații:

Suntem bucuroși să vă anunțăm că am închieat cu bine toate cele 20 de etape pe care ni le-am propus, din Via Transilvanica. Le mulțumim tuturor colegilor și partenerilor care ni s-au alăturat pe traseu și totodată, gânduri bune și recunoștință pentru toți cei care au contribuit prin donații până în acest moment.Am strâns 70 680 lei din cei 100 000 lei necesari pentru amenajarea celor 20 km de drum și continuăm pentru a ne atinge obiectivul. Donațiile rămân deschise aici > https://20ani.ottobroker.ro/contribuie/ . Traseul ne-a depășit așteptările și ne-a bucurat cu fiecare kilometru parcurs. Am încheiat cea de-a 20-a zi cu promisiunea că ne vom întoarce să continuăm împreună pe drumul care unește.”, au transmis reprezentanții Otto Broker.”

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...