21.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

EXCELENT! Datacor Bistrița își încearcă norocul pe segmentul energiei regenerabile

Compania bistrițeană Datacor, demarează oficial o nouă divizie, numită Datacor Green Energy. Prin aceasta își propune să vină în ajutorul companiilor din România să genereze energie regenerabilă pentru consumul propriu.

Datacor Bistrița are contracte semnate pentru proiecte fotovoltaice de peste 30 MW. Pentru firmele doritoare să implementeze soluții de enrgie solară, Datacor, pin experții săi, oferă deja consultanță.

Scopul îl reprezintă sporirea independenței energetice și reducerea cheltuielilor operaționale de business, îmbunătățind predictibilitatea costurilor pentru energie.

Pachetul complet oferit de Datacor cuprinde proiectarea, instalarea și mentenanța completă a sistemelor fotovoltaice, plus toate detaliile procesului de intalare: documentație tehnică, validare legală, permise, aprobări, șamd.

„Echipa noastră va asigura implementarea de soluții de energie solară fotovoltaică la cheie, adaptate la nevoile de consum ale clienților noștri, astfel încât aceștia să poată beneficia de sisteme durabile și de o reducere semnificativă a costurilor pentru consumul de energie.

Mai mult, dacă instalația implementată este suficient de mare, nu numai că poate alimenta o întreagă clădire, dar compania respectivă poate vinde energie înapoi în rețea și primi credite pentru nevoile viitoare de consum de electricitate, contribuind la sporirea surselor locale de producție energie electrică din surse regenerabile,” declară Bogdan Bilegan, CEO-ul Datacor.

Bugetul alocat pentru panourile solare este unul mare, inițial. Însă, în timp, asigură costuri mai stabile pentru consumul de energie electrică, dar și pentru cheltuielile de operare. În majoritatea cazurilor, sistemele de energie solare se amortizează în 5-10 ani, depinde de dimensiunea sistemului și de nevoile energetice generale.

România beneficiază de aproximativ 210 zile însorite pe an. Regiunea de sud-est a României, vestul, centrul dar şi estul ţării sunt cele mai bune locuri pentru a amplasa un parc solar. Energia solară este cotată de mulţi specialişti din piaţă cu şanse bune de a se transforma în noul boom al segmentului de energie verde.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!

NOI locuri de muncă la SmartyKids Bistrița, RCB Electro și Aquabis! Sanovil caută infirmieră și fiziokinetoterapeut

Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională și lucrul cu copiii! RCB Electro are nevoie de inginer electrotehnic și electrician întreținere / reparații. Aquabis recrutează șofer profesionist și cititor contoare pentru Bistrița și Beclean. Noi locuri de muncă sunt disponibile și la Clinica Sanovil:

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...