6.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 1, 2023

BISTRIȚA: Cucerirea spațiului, în construcții Lego la Muzeul Județean din Bistrița

Tradiționala Expoziție de iarnă a Asociației Brickenburg de la Bistrița, organizată în colaborare cu Complexul Muzeal Bistrița-Năsăud, vă așteaptă în acest week-end!

Începând de vineri, 2 decembrie 2022, până duminică, 4 decembrie 2022, între orele 09.00-17.00, sunteți invitați la Muzeul Județean din Bistrița.

Aici se desfășoară un eveniment devenit deja tradiție, în primele zile de decembrie, la Bistrița.

Expoziția se adresează tuturor categoriilor de vârstă și aduce în atenția publicului impresionante construcții originale realizate din elemente LEGO(R) de membrii Asociației Brickenburg. Nu vor lipsi nici seturile speciale din colecțiile acestora.
Constructorii Brickenburg de toate vârstele au pus accentul pe o temă extrem de generoasă: cucerirea spațiului cosmic.
Majoritatea lucrărilor expuse abordează această temă, în diverse stiluri de construcție și sub diverse aspecte ale vieții reale ori a lumilor imaginare.
Bineînțeles, fiind perioada de început a sărbătorilor de iarnă, o nouă variantă a orășelului înzăpezit care îl așteaptă pe Moș Crăciun va fi prezentă în expoziție.
La fel ca în fiecare an, vizitatorii vor putea testa posibilităţile de combinare a elementelor LEGO®, participând la atelierele de creație organizate în cadrul expoziției”, au mai transmis inițiatorii evenimentului.
Elementele LEGO System se adresează copiilor mai mari de 4 ani. Părinții sau însoțitorii copiilor au obligația de a-i supraveghea pe copii.
Asociatia Brickenburg, cu sediul în Cluj-Napoca, este una din cele mai importante organizatii de fani ai sistemului LEGO(R). Este oficial recunoscută la nivel mondial prin creațiile de înaltă clasă realizate de membrii săi, prezentate în țară și străinătate, precum și prin evenimentele pe care le pune în practică.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

NOI locuri de muncă, disponibile la Rombat, Brutăria Presto și Fan Courier

Rombat Bistrița angajează operatori producție, electrician și inginer proiectare produse. Brutăria Presto are nevoie de o vânzătoare, iar FAN Courier caută personal în Bistrița. NOI locuri de muncă – disponibile și la IMP România, Leoni sau Nedeias Com din Budacu de Jos:

Mâine se deschide AmaZone Bistrița, primul magazin cu produse resigilate sau lichidări de stoc Amazon, din județ!

Peste 1.000 de produse, cu reduceri de 50 %, îi așteaptă mâine pe bistrițeni la AmaZone...

Un nou magazin ZOO Hobby, în Ștefan cel Mare, lângă Cotidian

Bistrițenii  din partea de sus a orașului au de acum un magazin destinat animăluțelor lor de...