25.3 C
Bistrița
vineri, august 19, 2022

EXTRA: Destinații rurale din Bistrița-Năsăud, pe o platformă turistică de nota 10

Dacă vrei să te odihnești într-o casă veche din Bistrița-Năsăud, sau te bate gândul să petreci câteva nopți într-un conac din Maramureș nu trebuie decât să dai o raită pe platforma pusă la punct de doi tineri. „Am avut norocul să decoperim locuri binecuvântate cu calm, bucate sănătoase, și meșteșugari…”

Dacă vrei să te odihnești într-o casă veche din Bistrița-Năsăud sau visezi să cunoști obiceiuri tradiționale din Brașov nu trebuie decât să dai o raită pe platforma Localm.

Este o platformă cât se poate de prietenoasă pusă la punct de doi tineri români care recunosc că au avut ei înșiși norocul să descopere „locuri binecuvântate cu calm, bucate sănătoase, și meșteșugari care știu de la moșii lor cum se lucrează lemnul, când e mărul numai bun de cules, sau cum se întoarce fânul…

Ne-am dorit să le facem viața mai ușoară celor care ne-au primit cu drag în casele, curțile și livezile lor. Și ne-am dorit să le punem la îndemână și altora asemenea descoperiri”, explică inițiatorii platformei.

Acesta a fost imboldul care i-a convins să pornească platforma localm.ro – ca punte de legătură între mediul rural și cel urban. Este, practic, o binevenită mână de ajutor pentru toți cei „care vor să își amintească de copilăria petrecută cu bunicii la sat, și să le ofere și copiilor lor zile de poveste. Cei care vin de departe pentru că vor să descopere locuri de odihnă, bucate și obiceiuri românești. Cei care vor să afle și o altă Românie…”, transmite Echipa Localm.

Platforma cuprinde și câteva recomandări din Bistrița-Năsăud: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

RED WEEKEND la Alpha Home OUTLET! Orice piesă de mobilier are 30 la sută reducere!

Acest sfârșit de săptămână vine cu o ofertă de nerefuzat la Alpha Home OUTLET. E lichidare...

Sfaturi de siguranță pentru Hoverboard

Hoverboard-urile sunt la modă în acest moment, dar merită cu adevărat să fie atât de populare? Iată câteva sfaturi de siguranță de care să țineți cont dacă trebuie neapărat să aveți această jucărie la modă.