7.1 C
Bistrița
vineri, aprilie 19, 2024

EXTRA: Destinații rurale din Bistrița-Năsăud, pe o platformă turistică de nota 10

Dacă vrei să te odihnești într-o casă veche din Bistrița-Năsăud, sau te bate gândul să petreci câteva nopți într-un conac din Maramureș nu trebuie decât să dai o raită pe platforma pusă la punct de doi tineri. „Am avut norocul să decoperim locuri binecuvântate cu calm, bucate sănătoase, și meșteșugari…”

Dacă vrei să te odihnești într-o casă veche din Bistrița-Năsăud sau visezi să cunoști obiceiuri tradiționale din Brașov nu trebuie decât să dai o raită pe platforma Localm.

Este o platformă cât se poate de prietenoasă pusă la punct de doi tineri români care recunosc că au avut ei înșiși norocul să descopere „locuri binecuvântate cu calm, bucate sănătoase, și meșteșugari care știu de la moșii lor cum se lucrează lemnul, când e mărul numai bun de cules, sau cum se întoarce fânul…

Ne-am dorit să le facem viața mai ușoară celor care ne-au primit cu drag în casele, curțile și livezile lor. Și ne-am dorit să le punem la îndemână și altora asemenea descoperiri”, explică inițiatorii platformei.

Acesta a fost imboldul care i-a convins să pornească platforma localm.ro – ca punte de legătură între mediul rural și cel urban. Este, practic, o binevenită mână de ajutor pentru toți cei „care vor să își amintească de copilăria petrecută cu bunicii la sat, și să le ofere și copiilor lor zile de poveste. Cei care vin de departe pentru că vor să descopere locuri de odihnă, bucate și obiceiuri românești. Cei care vor să afle și o altă Românie…”, transmite Echipa Localm.

Platforma cuprinde și câteva recomandări din Bistrița-Năsăud: 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.