-5.4 C
Bistrița
sâmbătă, ianuarie 22, 2022

EXTRA: Meditații gratuite la Informatică, pentru elevii din Șanț…!

Un gest extraordinar și generos, din partea unui student bistrițean, absolvent de 10 al Liceului „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca și student în ultimul al la Facultatea de Informatică de la Cluj: Daniel Pop este dispus să ofere meditații gratuite elevilor din Șanț.  

Haosul din sistemul de învățământ românesc din perioada pandemiei (și nu numai), le-a dat de furca elevilor și o să le dea în continuare, mai ales celor care sunt în ani terminali…” recunosc reprezentanții Primăriei din Șanț. Tot ei le dau o veste bună elevilor din comună. 

Daniel Pop – originar din Șanț care a absolvit clasele I-VIII în comuna natală, acum fiind student în ultimul an, la Informatică, în Cluj – s-a oferit să-i ajute pe elevii din zonă. 

Daniel Pop va oferi meditații și consiliere pentru „toți elevii care vor și care au nevoie pentru Bacalaureat și nu numai, la materia Informatică, în 03 și 10 aprilie”, au anunțat cei de la Primăria Șanț. 

Cei interesați pot lua legătura direct cu Daniel Pop sau pot solicita informații suplimentare la Primăria Șanț.

Daniel Pop nu este la primul gest de generozitate față de colegii săi. Anul trecut acesta a publicat o culegere de informatică care să-i ajute pe cei care vor să de BAC-ul din această materie. „Ceea ce noi oferim este o carte care să te ajute să fii autodidact și să poți să înveți singur. Având rezolvările, tu poți lucra și poți verifica dacă ceea ce ai făcut este bine sau nu…”, explica Ioan Daniel Pop. 

EXCEPȚIONAL: Un tânăr de 21 de ani din Șanț a publicat o culegere de informatică pentru Bacalaureat!

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...

Sanovil angajează fiziokinetoterapeut, Transmixt caută mecanici și electroniști auto! Locuri de muncă, disponibile în Bistrița

Transmixt Bistrița angajează mecanici și electroniști auto. Sanovil are nevoie de un fiziokinetoterapeut, dar și un inginer întreținere echipamente și economist / inspector resurse umane. Noi locuri de muncă - disponibile în Bistrița: