14.3 C
Bistrița
luni, septembrie 27, 2021

VIDEO: Povestea unei dive admirate de bărbați, dar aflată în conflict cu fiica sa… Filme de excepție, la Dacia

Este povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață… Ne așteaptă câteva filme cu totul deosebite, la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend:

Adevărul (The Truth) este povestea unei dive care are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică.

Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său.

Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

Tot la Centrul Cultural Dacia aveți parte de încă un film deosebit: Eden.

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide.

Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/btVElGL_6w0″ aspect_ratio=”964:404″ loop=”no” muted=”no” /]

Iată, mai jos, întregul program al filmelor care rulează la Cinema Dacia începând de mâine: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Sărbătorim un an de Marecom Bistrița, cu reduceri de 20 la sută la ORICE produs!

Calitatea produselor făcute de Marecom și solicitările tot mai multe ale clienților au determinat deschiderea unui...

Hotel Boutique Roser House Colibița angajează ospătari și bucătar. NOI locuri de muncă, în Bistrița

Se fac angajări la Hotel Boutique Roser House Colibița, IMP România, Transmixt, Fan Curier, Italtextil Sărata sau Leoni. La Aquabis Beclean sunt disponibile un post de încasator și unul de cititor contoare. Rombat are nevoie de electricieni și mecanici.

FOTO/VIDEO: S-a deschis Carrefour Express la Bistrița – un magazin ”mai aproape de client”

Un nou magazin „mai aproape de client„ s-a deschis la Bistrița. Pe strada Împăratu Traian nr...