30.4 C
Bistrița
duminică, iulie 3, 2022

VIDEO: Povestea unei dive admirate de bărbați, dar aflată în conflict cu fiica sa… Filme de excepție, la Dacia

Este povestea unei dive ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață… Ne așteaptă câteva filme cu totul deosebite, la Centrul Cultural Dacia, în acest weekend:

Adevărul (The Truth) este povestea unei dive care are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică.

Atunci când Fabienne (Catherine Deneuve) își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul său.

Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

Tot la Centrul Cultural Dacia aveți parte de încă un film deosebit: Eden.

Éva este alergică la o mulțime de substanțe și particule, la poluare, unde radio și câmpuri electrice. Trebuie să trăiască absolut izolată de tot ce o înconjoară. Cea mai mică greșeală o poate ucide.

Singurii oameni din preajma ei sunt fratele și doctorii care experimentează tot felul de tratamente. Într-o zi, Éva primește vizita unui psihiatru care vrea să afle dacă problema ei este reală sau psihologică. Va fi dragostea salvarea ei?

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/btVElGL_6w0″ aspect_ratio=”964:404″ loop=”no” muted=”no” /]

Iată, mai jos, întregul program al filmelor care rulează la Cinema Dacia începând de mâine: 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să aveți mai puține jucării pentru copii

Jucării. Uneori, parcă sunt peste tot... ca o armată nesfârșită într-un război fără sfârșit. În ultimii...

Sortimentele de salam pe care trebuie să le încerci

Este unul dintre cele mai populare tipuri de cârnați din lume! Dar ce este mai exact? Acest...