16.8 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

EXTRA: Un atelier special, pentru toți copiii și oamenii mari din Bistrița care știu să se distreze colorat!

A fost maestru de lumini la Teatrul de Nord din Satu Mare, acum construiește case naturale, sobe sau cuptoare din lut și paie, dar își asumă fără teamă și misiuni mai complicate și distractive, cum ar fi aceea de a susține la Bistrița un inedit atelier în care să-i învețe pe copii (și pe adulții jucăuși) cum să se joace cu lână!

…cu lână colorată, apă caldă și săpun, răbdare și veselie îți poți confecționa bijuterii, decorațiuni, accesorii și multe alte obiecte zâmbărețe care să-ți facă altfel o zi de sâmbătă, în această toamnă. Alături de un ceai, aromat!”, anunță Dora Baba, coordonatorul Scenica, referindu-se la un atelier cu totul special – cum nu s-a mai pomenit până acum la Bistrița: un atelier de împâslit lână, susținut de Robert Bekesi.

Prima oară am împâslit lână într-o tabără când eram copil, așa pe scurt… am realizat o bilă de lână… iar acum 3 ani, neavând bani pentru cadouri de Crăciun, dar având lână, m-am apucat de împâslit!”, a povestit Robert Bekesi pentru Bistrițeanul.ro, adăugând că cei care vor participa la atelierul de sâmbătă se pot aștepta la suficiente surprize distractive.

Se pot aștepta în primul rând la voie bună, se pot aștepta să descopere un meșteșug jucăuș și distractiv sau chiar minunea de a construi dintr-un pumn de lână fără formă – mici bucurii colorate cu ajutorul săpunului și al apei… Este o joacă… După aceea, depinde de fiecare cât vrea să o ducă mai departe”, admite Robert Bekesi.

Tânărul artist a fost o vreme maestru de lumini la Teatrul de Nord din Satul Mare, iar acum construiește case naturale, sobe sau cuptoare din lut și paie, dar are și misiunea de a reloca o casă din Bucovina veche de 80 de ani.

Robert Bekesi va fi prezent sâmbătă, 13 octombrie, la Bistrița, pentru a ne propune un atelier care „se adresează atât celor mici, cât și adulților care mai știu să se distreze colorat”, după cum avertizează Dora Baba, managerul Scenica.

Participarea la atelier se face exclusiv pe bază de programare (pe pagina Scenica sau la numărul de telefon 0731.83.86.03: Dora Baba), iar costurile care vor acoperi materialele necesare se ridică la 60 lei / persoană, 100 lei/2 persoane, 150 lei/3 persoane, 180 lei/4 persoane (în cazul în care sunt interesate să participe și părinți cu copii).

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: