17.6 C
Bistrița
luni, aprilie 15, 2024

FAKE NEWS: Bistrița va avea prima pistă subterană de schi din lume!

Încurajată de evoluția construcției pasajului din Decebal, administrația Bistriței demarează cel mai curajos proiect din istoria orașului.

Ne-ați tot certat că e prea cald pe Dealul Cocoș. Păi atunci băgăm pârtia la beci, unde evident e mai rece și zăpada stă mai mult. Dacă putem ține dulcețuri și murături, de ce n-am putea ține și zăpada? Genial, nu?!

Aducem vinul în butoaie și-l aliniem de-a lungul pârtiei, să se servească schiorul când dorește, când poftește. Vă spun, dăm lovitura! Va fi o premieră mondială!”, a declarat un reprezentant al Primăriei.

Noua pârtie va avea o lungime de 2500 m și o adâncime cuprinsă între 300 și 650 m.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.