12.3 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

FOTO – VIDEO Cociu: Incendiu izbucnit la un tren aflat în mișcare. 20 de persoane, evacuate

Pompierii militari au fost solicitați să intervină în această seară la un incendiu izbucnit la un tren, pe raza localității Cociu. În vagoane se aflau 20 de persoane care au fost evacuate.

Pompierii militari intervin pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un tren pe raza localității Cociu.

Din primele informații, incendiul se manifestă la două vagoane. În momentul izbucnirii incendiului, trenul se afla în mișcare.

În vagoane se aflau 20 de persoane, acestea fiind evacuate.

UPDATE

Trenul 1830 circulă pe ruta Galați – Cluj-Napoca.

UPDATE 2

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA vă informează că traficul feroviar este oprit la această oră între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, din cauza unui incendiu produs la un vagon din compunerea trenului IR 1830.

Trenul IR 1830 circulă în relația Galați – Cluj Napoca, iar incendiul între vagonul 2 și 3 s-a produs în linie curentă, între stațiile Mogoșeni și Beclean pe Someș, fiind afectat inclusiv firul de contact.

Reprezentanții SRCF CLUJ au trimis la fața locului o drezină pantograf pentru intervenția operativă necesară remedierii deranjamentului la firul de contact, însă se va putea acționa după retragerea trenului IR 1830 în linie curentă.

Menționăm faptul că, până la finalizarea intervențiilor și eliberarea gabaritului de către trenul IR 1830, garniturile care aparțin CFR Călători vor fi dublate cu locomotivă Diesel pe intervalul fără tensiune în linia de contact – IR 1830 și R 4116 -, iar 2 trenuri private, fiind formate din automotoare, vor circula în condiții normale.

Adresăm scuzele necesare călătorilor și îi asigurăm că personalul feroviar al SRCF CLUJ depune toate eforturile pentru remedierea deranjamentului provocat de incendiu la firul de contact și reluarea circulației în condiții normale de trafic, în cel mai scurt timp„, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

UPDATE 3

În trenul accelerat care circula pe ruta Galați – Cluj se aflau în total 33 de persoane. Acestea au fost evaluate din punct de vedere medical la locul solicitării și au refuzat transportul la spital.

Pasagerii au fost transportați cu un microbuz aparținând ISU Bistrița-Năsăud în orașul Beclean, pentru a-și continua deplasarea spre destinație cu alte mijloace de transport”, potrivit ISU BN.

Intervenția pompierilor militari a fost dificilă din cauza accesului greu la locul solicitării, dar și din cauza faptului că trenul se afla sub tensiune electrică.

După ce s-au luat toate măsurile de siguranță, pompierii au acționat pentru stingerea incendiului și astfel s-a împiedicat propagarea acestuia la celelalte vagoane (patru în total).

Pompierii militari au intervenit cu trei autospeciale de stingere și un echipaj de prim-ajutor SMURD.


Sursă video AMATOR

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.