18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FAKE NEWS: După ce a dat jos panourile unui candidat PSD la primărie, Poliția Localnică Bistrița a interzis și vânzarea trandafirilor roșii

După ce a dat jos panourile cu un candidat PSD la primărie, Poliția Localnică Bistrița a interzis și vânzarea trandafirilor roșii în piețe şi în florării, pe întreaga durată a campaniei electorale.

Nu e nimic politic, vă asigurăm!”, a declarat un reprezentant al Primăriei.

Doar nu moare romantismul câteva luni, să fim serioși! Dacă vrei să impresionezi o fată nu e musai să cumperi trandafiri roșii. Îi poți lua și garoafe, narcise, viorele, păpădii sau și trifoi cu patru foi, toate puse într-un ierbar, care e problema ?!

Plus că trandafirii au spini, să nu uităm!

Acțiunea a continuat cu acoperirea culorii roșii de pe toate picturile bisericești.

Sunt studii care spun că rugile sunt mai atent ascultate dacă lipsește culoarea roșie din locul de rugăciune. Scrie și în Biblie, citiți!”, au motivat inițiatorii.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!