-9.3 C
Bistrița
joi, februarie 9, 2023

Fals procuror, trimis în judecată. Acesta cerea inclusiv produse alimentare pentru a „interveni” în anchete penale

Un bărbat care se dădea procuror a fost trimis în judecată, pentru trafic de influență. Acesta cerea bani și chiar produse alimentare de la diverse persoane, în schimbul „intervenției” în anchete penale.

Infracțiunile comise de bărbat datează de la finalul anului 2019. Acesta se recomanda procuror și a pretins și primit pentru pretinși colegi procurori mai multe bunuri.

Bărbatul a primit de la doi martori denunțători 3.000 de lei și produse alimentare în valoare de 1.500 de lei. Respectivul a fost prins în flagrant de oamenii legii.

„De asemenea, la data de 10 februarie 2020, respectivul a pretins de la un martor denunțător suma de 1.000 de lei, lăsând să creadă că are influență asupra unor procurori dintr-o unitate de parchet, pe care ar fi putut să-i determine să soluționeze cu celeritate, în mod favorabil martorilor denunțători, un dosar penal în care erau cercetați”, se arată într-un comunicat de presă remis de Direcția Generală Anticorupție.

Bianca SARA GAVRILĂ
Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută economist, Electroplast angajează Key Account Manager, Rombat are nevoie de operatori producție

Electroplast angajează Key Account Manager, iar Crama Jelna are nevoie de recepționer SPA, ospătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută un economist priceput, Rombat - operatori producție...

Se fac angajări la Crama Jelna, Clinica Sanovil și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Electroplast care angajează Key Account Manager. Crama...

Amicii Building angajează ingineri constructori și finisori amenajări interioare/exterioare! NOI locuri de muncă, în Bistrița

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la AMICII  BUILDING, unde este nevoie de finisori...