-4 C
Bistrița
vineri, ianuarie 28, 2022

FOTO/VIDEO: 200 de împătimiți ai aventurilor pe două roți au luat în piept muntele, la Enduro Heniu

A făcut o pauză de un an, din cauza pandemiei, însă a revenit spectaculos anul acesta! Enduro Heniu a adunat 200 de sportivi din mai multe țări. Printre aceștia s-a numărat și vedeta TV Dani Oțil.

Motoare turate la maxim! Asta s-a auzit ieri la concursul Enduro Heniu, care a adunat 200 de sportivi din țară și nu numai. În ciuda ploii de ieri, după o pauză de un an, entuziasmul a fost maxim. Printre sportivi s-a numărat și vedeta TV Dani Oțil.

Concursul a ajuns la ediția cu numărul 7. La Enduro Heniu nu participă doar români. Competiția din acest an a adunat concurenți din Irlanda, Germania, Franța, Polonia sau Danemarca.

În cadrul competiției este organizat în comuna Prundu Bârgăului și un centru de vaccinare. Aici se pot imuniza toți cei care vor să asiste la competiție. Serul folosit este Johnson & Johnson.

Astăzi startul a fost luat la ora 10.00, urmând ca la 18.00 să aibă loc festivitatea de premiere. Traseul pentru categoria A se întinde pe 61 de kilometri.

Traseul pentru categoria B se întinde pe 52 de kilometri, iar la categoria C pe 35 de kilometri.

Foto/Video: Nicole Cherecheșiu/Doru Crișan

Bianca SARA GAVRILĂ
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Amicii Building caută contabil/ă și inginer constructor! Rombat are nevoie de operatori și electricieni

Compania Amicii Building are nevoie de contabil, inginer contructor și finisori. Locuri de muncă sunt disponibile și la Rombat, Transmixt Bistrița sau Clinica Sanovil, unde se caută fiziokinetoterapeut, dar și o infirmieră. 

FOTO – Cu Ciao Bella, frumoasă și sub plapumă: Pijamale satinate, compleuri fine din bumbac, lenjerii ”fierbinți”…

Chiar dacă e rece afară și ai sta doar în casă, sub plapumă, și acolo poți...

PRO COMPRESOARE Bistrița: Soluția pentru curățarea impecabilă a filtrului de particule

Funcționarea mașinilor, mici sau mari, a utilajelor, etc. poate fi afectată de înfundarea filtrului de particule. ...