4.1 C
Bistrița
marți, februarie 20, 2024

FELICITĂRI…! Elevii din Bistrița-Năsăud au cucerit zeci de premii și mențiuni la olimpiade

S-au încheiat zilele trecute concursurile etapei naționale a 75 de olimpiade și concursuri școlare, iar elevii din Bistrița-Năsăud s-au întors acasă cu rezultate extraordinare: peste 60 de premii și mențiuni care certifică, o dată în plus, valoarea tinerilor și a profesorilor care îi pregătesc.

În perioada 23 martie – 6 aprilie 2018, s-a desfăşurat etapa naţională a 75 de olimpiade şi concursuri şcolare, organizate sub coordonarea Ministerului Educației Naționale și a inspectoratelor școlare județene.

Felicit toți elevii și profesorii implicați în organizarea și desfășurarea etapei naționale a olimpiadelor școlare din acest an. În același timp, le mulțumesc tuturor pentru eforturile depuse și sper că acestea s-au concretizat în rezultatele obținute. Indiferent de domeniul lor sau de premii, competiţiile trebuie să stimuleze creativitatea şi gândirea critică, fiind o sursă de motivare în procesul de învățare, dar și o formă de a dezvolta talentul, abilitățile și cunoștințele celor care participă”, a transmis ministrul Educației Naționale, Valentin Popa.

Între școlile din Bistrița-Năsăud care se pot lăuda cu rezultate deosebite se află Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, Liceul de Arte „Corneliu Baba”, Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, Colegiul Tehnic Infoel, Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean, Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru, Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”,  Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, Școala Gimnazială „Artemiu Publi Alexi” din Sîngeorz-Băi, Școala Gimnazială din Nimigea de Jos, Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala gimnazială „Grigore Silași” din Beclean.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută specialist Resurse Umane și recepționist, ROMBAT are nevoie de metrolog, inginer și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, Eurocompozite, Rombat și Fan Courier. CML are nevoie de doi topometriști, iar Electroplast caută manager și operatori. Oferta completă – mai jos:

14 Februarie este aici! Reduceri speciale, la SPOT GSM, de Ziua Îndrăgostiților

Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, vă invităm să ne vizitați în magazinele noastre din Bistrița: Calea Moldovei 40 (box Kaufland), respectiv Bd. Independenței 97-99 (incintă Kaufland) unde vă puteți răsfăța pe voi și pe cei dragi cu cele mai frumoase și utile accesorii GSM.

Se fac angajări la Electroplast Bistrița: Se caută Key Account manager și operatori

Noi locuri de muncă sunt disponibile la ELECTROPLAST Bistrița, care angajează Key Account Manager și operatori Cabluri Electrice. Patiseria Sweet Iris de pe Năsăudului are nevoie de vânzătoare. NOI locuri de muncă, la CML, Fan Courier, Leoni și Aquabis. Oferta completă – mai jos: