27.3 C
Bistrița
marți, iunie 28, 2022

FELICITĂRI…! Elevii din Bistrița-Năsăud au cucerit zeci de premii și mențiuni la olimpiade

S-au încheiat zilele trecute concursurile etapei naționale a 75 de olimpiade și concursuri școlare, iar elevii din Bistrița-Năsăud s-au întors acasă cu rezultate extraordinare: peste 60 de premii și mențiuni care certifică, o dată în plus, valoarea tinerilor și a profesorilor care îi pregătesc.

În perioada 23 martie – 6 aprilie 2018, s-a desfăşurat etapa naţională a 75 de olimpiade şi concursuri şcolare, organizate sub coordonarea Ministerului Educației Naționale și a inspectoratelor școlare județene.

Felicit toți elevii și profesorii implicați în organizarea și desfășurarea etapei naționale a olimpiadelor școlare din acest an. În același timp, le mulțumesc tuturor pentru eforturile depuse și sper că acestea s-au concretizat în rezultatele obținute. Indiferent de domeniul lor sau de premii, competiţiile trebuie să stimuleze creativitatea şi gândirea critică, fiind o sursă de motivare în procesul de învățare, dar și o formă de a dezvolta talentul, abilitățile și cunoștințele celor care participă”, a transmis ministrul Educației Naționale, Valentin Popa.

Între școlile din Bistrița-Năsăud care se pot lăuda cu rezultate deosebite se află Colegiul Național „Andrei Mureșanu”, Colegiul Național „Liviu Rebreanu”, Liceul de Arte „Corneliu Baba”, Liceul de Muzică „Tudor Jarda”, Colegiul Tehnic Infoel, Colegiul Național „Petru Rareș” din Beclean, Liceul Tehnologic „Liviu Rebreanu” din Maieru, Colegiul Național „George Coșbuc” din Năsăud, Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare”,  Școala Gimnazială Nr. 1, Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” din Năsăud, Școala Gimnazială „Artemiu Publi Alexi” din Sîngeorz-Băi, Școala Gimnazială din Nimigea de Jos, Școala Gimnazială „Avram Iancu” și Școala gimnazială „Grigore Silași” din Beclean.

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Îmbrăcăminte pentru femei – ce oferă designerii pentru primăvară?

Primăvara este anotimpul în care natura renaște. Totul a devenit colorat și temperaturile deja ne fac...

Se fac angajări la Ocolul Silvic Dealul Negru, Dianova Instal, Leoni și Electroplast

Noi locuri de muncă sunt disponibile la Ocolul Silvic Dealul Negru și IMP România (fosta fabrică...

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...