15.9 C
Bistrița
joi, mai 19, 2022

Un copil de 8 ani a fost lovit de o mașină în Feldru

În urmă cu puțin timp, un copil de 8 ani a fost lovit de un autoturism în localitatea Feldru. Acesta a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare.

Accidentul a avut loc în această dimineață, în localitatea Feldru. Din primele informații, un copil de 8 ani a fost lovit de o mașină. Deocamdată nu se știe cum s-a petrecut accidentul.

Micuțul a fost preluat de un echipaj SAJ și transportat la spital pentru îngrijiri medicale suplimentare. Acesta este rănit la un picior

„Echipajul SAJ BN a preluat de la locul accidentului un copil de 8 ani, lovit de mașină, cu suspiciune de fractură membru inferior. Acesta este stabil hemodinamic și respirator”, a precizat purtătorul de cuvânt al SAJ, Ciprian Păcurar.

UPDATE: 

Cel mai probabil cel mic se îndrepta spre școală în momentul producerii accidentului. Acesta a trecut strada printr-un loc nepermis, fără să se asigure.

„Pe DN17D, în localitatea Feldru, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani Budacu de Jos, care circula pe direcția de mers spre Sîngeorz-Băi a surprins și accidentat un copil de 8 ani, care era angajat în traversarea neregulamentară a străzii”, a declarat Crina Sîrb, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud.

Șoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Acesta se va alege cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Copilul nu a fost rănit grav.

 

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: