14.4 C
Bistrița
miercuri, mai 18, 2022

Felicitări! Polițiștii au găsit-o pe Lassie, cățelușa furată a unei femei din Teaca

Poliția Română s-a lăudat azi în mediul online cu colegii lor din…Teaca. Aceștia au găsit o cățelușă care a fost furată. Stăpâna a primit-o pe Lassie înapoi, iar hoțul s-a ales cu dosar penal.

Au jurat să fie în slujba cetățenilor! Iar dacă cetățeanul se plânge de ceva, ca polițist, trebuie să plece urechea și apoi să încerce să soluționeze.

Așa s-a întâmplat și la Teaca, acolo unde polițiștii nu au rămas indiferenți la apelul făcut de o femeie care nu-și mai găsea cățelușa.

Polițiștii nu au stat pe gânduri și au făcut demersurile necesare pentru a o găsi pe Lassie. Și au reușit. Gestul lor a fost felicitat de cei de la Poliția Română….pe Facebook.

Lassie se întoarce acasă!

În satul Teaca, județul Bistrița-Năsăud, nu se practică lipirea afișelor pe stâlpi, cu mesajul: „Cățel dispărut!”
Se apelează la poliție, iar pe această cale mulțumim colegilor de la Postul de Poliție Teaca, pentru că și-au făcut datoria și au găsit-o pe Lassie, care a fost furată și nu dispărută.

Doamna Violeta și-a recuperat „prejudiciul” simpatic foc, iar persoana care l-a sustras, s-a ales cu dosar penal” e mesajul postat în mediul online.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Cum să alegi un laptop bun

In ziua de astazi, laptopurile ne sunt extrem de utile si ne folosim de aceste...

Ce trebuie să știți despre anvelopele all season

Calendarul tocmai a trecut în luna mai și toată lumea este pe cale să plece în...

Rombat caută operatori producție, Îndemânarea Construct are nevoie de ingineri. Locuri de muncă, și la Michaela’s Brasserie!

Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent generalist, Îndemânarea Construct angajează ingineri construcții civile și inginer topograf. NOI locuri de muncă, în Bistrița, la Michaela’s Brasserie: