Weekendul acesta, Pietonalul Liviu Rebreanu va fi inundat de miros de jumări! Evenimentul care anul trecut i-a atras în inima orașului pe bistrițeni ca un magnet ajunge la ediția a doua! Pofticioșii sunt așteptați cu live cooking show, dar și cu concursuri.
Pofticioșii din întreg județul și nu numai sunt așteptați weekendul acesta în inima Bistriței, la cea de-a doua ediție a Festivalului Jumărilor. Evenimentul dedicat specialității românești de porc nelipsite de pe mesele de Crăciun a făcut senzație anul trecut, în aceeași zonă – Piața Centrală.
Amatorii de pește s-au putut delecta inclusiv cu jumări de crap și somon, dar și cu jumări de vită, oaie, gâscă sau rață. Cu trofeul cel mare au mers acasă speciliștii într-ale jumărilor de la Carmangeria Ghiță, care anul acesta vor fi în juriu.
Nici la ediția din acest an nu va lipsi concursul pentru trofeul „Jumara Anului”, care va fi completat de un inedit cooking show, susținut de chef Radu Zărnescu, Marius Gălan și Ghiță Andreca.
Pentru cei mai pofticioși care vor să servească bunătățile chiar la fața locului vor fi amenajate zone unde le putea gusta preparatele. Din „meniu” nu vor lipsi, cu siguranță, și alte preparate, anul trecut făcând senzație balmoșul sau „pomana porcului”.
Mai puteți citi:













