25.9 C
Bistrița
marți, iulie 16, 2024

FOTO: Și-a făcut praf mașina, într-un cap de pod, pe DN 17

Pompierii au intervenit la un accident rutier petrecut pe DN 17, în localitatea Rusu Bârgăului. O șoferiță și-a făcut praf mașina, după ce a lovit, din plin, un cap de pod.

Un apel la 112 anunța un accident pe raza localității Rusu Bârgăului, pe DN 17.

Un autoturism a părăsit acrosabilul, oprindu-se într-un cap de pod.

Pompierii de la Garda de intervenție Prundu Bârgăului au asigurat masurile de apărare împotriva incendiilor și au stabilizat autoturismul.

Din fericire, șoferița nu a rămas încarcerată și nici nu prezenta mărci traumatice. Aceasta chiar a refuzat transportul la spital.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud:

MATEROM AUTOMOTIVE: Piesele de origine Mercedes-Benz oferă calitate superioară, siguranță și fiabilitate, fiind testate după standarde stricte

Alege Piese de origine Mercedes-Benz de calitate, direct de la sursă – sigure, durabile şi economice. Pentru a garanta că automobilul tău Mercedes-Benz va rămâne întotdeauna un Mercedes original.

MATEROM AUTOMOTIVE: Cele mai îndrăgite modele Škoda au acum un avantaj client de până la 3.050 Euro!

Grăbește-te și profită acum de aceste REDUCERI WOW! Škoda Kodiaq 2024 Selection - Lux și Putere Experimentează luxul...