-0.2 C
Bistrița
luni, decembrie 11, 2023

A băgat în spital cinci persoane, printre care și o copilă, după ce a pătruns cu mașina pe contrasens

Un accident rutier a avut loc ieri în județul Cluj. De vină – o tânără bistrițeancă, medic rezident, care a pătruns pe contrasens. A „reușit” să bage în spital cinci persoane, printre care și o fetiță, dar și să scoată o a treia mașină de pe carosabil.

Ieri după-masă, în Corpadea – Apahida, județul Cluj, a avut loc un accident rutier.

O tânără șoferiță a intrat cu mașina pe contrasens, izbindu-se în plin de un autoturism care circula din sens opus. Șoferul aflat în autoturismul care era în spatele mașinii sale, pentru a evita impactul, a virat puternic dreapta, ieșind în afara carosabilului, pe câmp.

În urma accidentului, toți cei cinci ocupanți ai mașinii care venea din sensul opus au ajuns la spital. Printre ei, și o fetiță de cinci anișori.

Șoferița e bistrițeancă și e medic rezident în Cluj.

Potrivit IPJ Cluj, din primele date o conducătoare auto de 25 de ani, din județul Bistrița-Năsăud, care se deplasa pe DN16, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 34 de ani. Pentru a evita impactul, conducatorul autoturismului care se deplasa în spatele celui condus de tânără, un bărbat de 45 de ani, din comuna Cămărașu, a părăsit partea carosabilă pe partea dreptă a sensului de mers. În urma evenimentului, cei cinci ocupanți ai autoturismului condus de bărbatul de 34 ani, printre care și o minoră în vârstă de 5 ani, au fost transportați la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate. Cei trei conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, scrie InfoTrafic24.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO: S-a deschis Pizzeria Restaurant Allegria, la Pagu! Pe lângă pizza care i-a făcut cunoscuți, au acum în meniu și delicii din bucătăria libaneză

Povestea Pizzeria Allegria începe în urmă cu câțiva ani, la Năsăud. După ce i-a cucerit pe...

Doar TREI apartamente disponibile la prețul promoțional de 999 Euro/mp plus TVA în complexul Best Luxury Residence, de pe Libertății

Best Luxury Residence propune celor care se află în căutarea unui apartament un proiect imobiliar modern, care se ridică deja pe str. Libertății din Bistrița. Primul bloc va fi dat în folosință anul viitor. În această perioadă, dezvoltatorul imobiliar are o ofertă: 5 apartamente la un preț promoțional de doar 999 Euro/mp plus TVA. Două dintre apartamente s-au dat, mai sunt trei disponibile la acest preț.

Anunț începere proiect de investiții pentru retehnologizarea societății

SC FLORĂRIILE PĂPĂDIE S.R.L anunță începerea activităților proiectului „PROIECT DE INVESTITII PENTRU RETEHNOLOGIZAREA SOCIETATII”, Cod SMIS 161978, finanțat în cadru POC - Programul Operațional Competitivitate 2014-2020...