17.7 C
Bistrița
duminică, iunie 26, 2022

FOTO/VIDEO – Fiul patronului năsăudean, bătut și ars cu sare fierbinte, în cele 4 săptămâni cât a fost sechestrat

Un tânăr de 28 de ani a ajuns cu bine acasă, după ce a fost răpit și torturat timp de o lună de zile. Vina lui? Că este fiul patronului unei firme de transport. Iar unul din șoferii angajați n-a dus 300 de kilograme de droguri la destinație. AFLĂ detalii:

Polițiștii au făcut public azi faptul că un tânăr de 28 de ani a fost repatriat cu bine, după ce a fost sechestrat, timp de o lună, de albanezi.

Totul s-a întâmplat după ce doi șoferi ai firmei de transport a tatălui său s-au făcut nevăzuți cu 300 kg de droguri.

Ca să-și recupereze suma pierdută, albanezii l-au sechestrat pe băiat și i-au cerut recompensă tatălui său. Dar acesta a anunțat poliția.

Detaliile făcute publice de oamenii legii, AICI:

Fiul patronului unei firme de transport, răpit după ce un șofer nu a dus 300 kg droguri la destinație

 

Conform surselor Bistrițeanul.ro, totul parcă a fost orchestrat.

Cei doi șoferi implicați în transportul de droguri ceruseră administratorului firmei năsăudene să-i angajeze exact la început de august, EXCLUSIV pentru luna august.

Cel de 49 de ani, din Liviu Rebreanu – la prima sa cursă- cel de-al doilea, de 42 de ani, din Lechința- la a doua cursă. S-au întâlnit cu albanezii, în Spania, au încărcat 700 de kg de droguri pe care trebuiau să le ducă în Italia (300 kg), respectiv Germania (400 kg).

Doar că în localitatea Spaniolă Medina, cei doi ar fi decis să ia întreaga cantitate de droguri . Și să meargă împreună, în Germania.

Așa că au abandonat unul dintre TIR-uri, șoferul respectiv și-a închis telefonul și nu s-a mai putut lua legătura cu el.

Cum nu mai dădeau de șoferul de 42 de ani, și nu știau ce s-a întâmplat cu TIR-ul, năsăudeanul și cu unul dintre fii săi au plecat în Spania.

Au găsit TIR-ul, dar au dat și de albanezii care-și cereau ”marfa”. Inițial i-ar fi cerut năsăudeanului ”o colaborare”: să le facă peste 20 de transporturi de droguri la destinațiile pe care ei le-ar fi impus.

Năsăudeanul NU a vrut să facă o asemenea înțelegere.

Așa că l-au luat pe băiatul acestuia în mașină sub pretextul de a verifica ceva și duși au fost. I-au luat telefonul și i l-au închis, iar apoi ar fi cerut tatălui său contravaloarea celor 300 kg de droguri.

Cum bărbatul NU avea de unde plăti suma – băiatul său având dreptul de semnătură la bancă-  albanezii au încercat să negocieze.

I-ar fi cerut doar câteva zeci de mii de euro, un cap de TIR și BMW-ul băiatului.

Atunci a fost momentul în care năsăudeanul a decis să anunțe poliția.

Oamenii legii s-au mișcat rapid, așa că au reușit să-l identifice pe unul dintre șoferi.

Bărbatul de 42 de ani, văzându-se cu atâția bani în mână, a făcut numeroase achiziții. Ar fi vorba că pentru un transport de droguri, un șofer primește și până la 30.000 de euro.

Așa a fost găsit de oamenii legii. S-a reușit prin colaborarea internațională să fie găsit și tânărul. Acesta a fost repatriat după 4 săptămâni de chin.

În timpul cât a fost sechestrat ar fi fost bătut și ars cu sare fierbinte. Asta în încercarea de a afla informații despre UNDE ar putea fi cantitatea de 300 kg droguri dispărută.

Acum fiul e acasă, și încearcă să își revină din trauma prin care a trecut. Oamenii legii fac cercetări în continuare pentru a stabili toți vinovații.

CE spun vecinii despre această întâmplare, demnă de un film de acțiune, în video de mai jos:

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

FILEXPO oferă spații de expoziție de închiriat în curtea interioară! Au și spații generoase interioare pentru închiriat

Firmele care vor să-și facă produsele mai vizibile și să aibă parte totodată de un spațiu...

Ce să faceți dacă aspiratorul nu mai trage praful și murdăria cum o făcea odată

Dacă aspiratorul dvs. și-a pierdut aspirația, nu mai ridică murdăria sau a încetat complet să mai...

Avantajele garajelor prefabricate

Când se gândesc la un garaj, majoritatea oamenilor își imaginează o structură veche, amplasată în spatele...