18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FII REPORTER – FOTO: Ne-am săturat de ghene vandalizate și gunoaie împrăștiate peste tot!

Mai mulți cititori Bistrițeanul.ro ne-au scris astăzi, dezamăgiți de felul în care ghenele de gunoi sunt zilnic vandalizate.

Ne-am săturat de ghene vandalizate și gunoaie împrăștiate peste tot!

Problema este aceeași zi de zi. Sunt multe persoane certate cu bunul simț care caută prin gunoaie și le răscolesc îngrozitor.

Probabil caută după peturi pe care le pot recicla apoi și după multe altele…

Dar ghenele de gunoi sunt – zic eu – vandalizate aproape zilnic. Iar mizeriile sunt împrăștiate peste tot, pe o distanță de câțiva metri… Chiar nu se poate rezolva această problemă ? Nu se poate sesiza nimeni ? Vă las și câteva poze – făcute în diferite zile… Peisajul este dezolant…!”, ne-a scris unul dintre cititori, sătul de imaginea de coșmar pe care este nevoit să o „admire” mult prea des…

ARTICOLE SIMILARE

4 COMENTARII

 1. Politia locala ce parere are?
  Carutele care tranziteaza zilnic strada Industriei si se multe ori parcheaza pe „pajistea ” din fata pe la Mebis de ce nu le observa?
  Ca posesorii lor rascolesc toate ghenele din zona respectiva.
  PS: ca sa nu le deranjam programul politistilor locali, le putem furniza si orele în care pot fi gasiti respectivii: între 11 si 15.

 2. Asta e culmea, nu mai au voie, după acești fasciști, nici să cauți în gunoi!
  Gunoiul e al nostru, al întregului popor.
  Un DA hotărît căutătorilor in gunoaie, căutării în gunoaie, precum și simpatizanților lor.

 3. Nu doar se caută prin containerele de gunoi cu sunt și cetățeni care aruncă gunoiul jos deși containerele sunt goale. În plus cei care ridică gunoiul nu închid ghena ci lasă ușa larg deschisă sau containerul afara

 4. Poi asta-i nivelul de cultura si educatie al acestui popor si nu trebuie sa ne jenam, ci sa gasim solutii de rezolvare a problematicii celor saraci si flamanzi, fara serviciu, fara salar ori sprijin social din partea statului , concomitent cu gasirea unor solutii … ALTELE DECAT ACESTE CONTAINERE CARE EXISTA ASTAZI ! Si eu… sa ajung sa nu mai am ce manca si cu ce-mi intretine familia, as face la fel .
  Domnilor primari, aveti atata populatie in programul de asistenta sociala , de ce nu dati fiecare ” loc de gunoaie ” in gestiunea, pe 3 – 4 schimburi , al acestor persoane, care sa raspunda de ordine, curatenia si interzicerea devastarii acestora de catre ” gunoierii sociali ” … pe care sa-i adunati, sa-i internati in anumite ” centre sociale ” unde sa le asigurati minimul zilnic de viata si de trai si dusi la munca fortata in folosul comunitatii, sa-si plateasca aceasta intretinere ! Astea nu-s ” idei fasciste „… ci idei sociale stimabililor, dar tare ma tem io ca nu luati aceste masuri, pentru ca si acestia voteaza !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!