18.7 C
Bistrița
luni, mai 27, 2024

FAKE NEWS: Becleanul devine al 51-lea stat al Americii!

Sătul și frustrat să nu apară deloc în numele județului nostru (Bistrița-Năsăud), Becleanul își declară independența și, după negocieri dure, devine al 51-lea stat al Americii.

E deja scandalos! Chiar nu merită acest oraș să fie parte din denumirea județului? De ce doar Bistrița și Năsăudul apar în denumire? Le e rușine cu Becleanul?

Ok, înțeleg de ce Sângeorz – Băi nu apare, că altceva decât veverițe bătrâne în parc nu au! Dar noi…?!”, a declarat vizibil frustrat un reprezentant al primăriei Beclean.

Noul Beclean va introduce curând vizele de intrare pentru cetățenii bistrițeni și năsăudeni. Dar sângeorzenii au liber și nu vor avea nevoie de vize.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

BISTRIȚA: S-a deschis We Fit Club, pe str. Alba Iulia! 1100 mp cu aparate performante de fitness, clase de kangoo jumps sau bodypump

Cea mai nouă, probabil cea mai modernă sală de fitness, singura desfășurată pe 1100 mp s-a...

Descoperă Mercedes me Service

Știai că: Aplicația Mercedes me Service îți oferă asistență digitală în toate problemele legate de service?

Materom: Ofertă de primăvară pentru călătorii confortabile și mult mai sigure

A venit în sfârșit primăvara și este momentul potrivit pentru începuturi proaspete și noi aventuri. Descoperă frumusețea naturii care ne trezește la viață, din spatele volanului modelului tău Mercedes-Benz preferat – un companion excelent pentru călătorii pline de experiențe incitante!