4.8 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER – Nesimțire: Cineva nu a încăput de geamul stației de la BIG

Dezamăgit de nivelul de „civilizație” al unora dintre bistrițeni, un cititor ne-a semnalat un act de distrugere constatat ieri dimineață, într-o stație de la BIG. 

Cineva se pare că nu a încăput de geamul stației de la BIG, sau a dorit să-și demonstreze cu orice preț „talentul”. A spart geamul din stație care îi proteja pe cetățeni de ploaie și vânt.

Cititorul a trimis pe adresa redacției fotografii ce înfățișează distrugerea și actul de vandalism asupra stației.  

Civilizație la un alt nivel, în stația BIG din Bistrița”, ne-a scris M.C care locuiește în apropiere.   

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

 1. Pe bune???? Cine sta in stația aia de autobuz!???
  Nu vedeți ca e pericol public???
  Părerea mea e ca “muncitorii” au spart sticla aia, doar ei își fac veacul pe acolo tot timpul!!! Ii doare in kur de orice, freacă menta și doar strica… au propriile lor reguli…, dar hai sa acuzam un bătrânel ca drogat fiind, enervat ca nu vine autobusul… stand cuminte pe băncuța din stație, brusc s-a enervat și a dat un cap sticlei de s-a făcut miiii de bucatzele!!!🤣🤣🤣🤣

  • Asa ar trebui sa mai incesteasca astia sa impanzitii orasu de camere care au calitate buna … sa inregiatreze nonstop cel putin pe o luna tot ce se intampla.

 2. Cel care A spart geamul din stație este un IMBECIL !!! Il/o invit sa ia o dala și sa^și spargă propriul geam de la living de la appart lui.

  Da!Montați odată camerele alea Video inteligente prin tot orașul!

 3. Cică protejează cetățenii de vânt, ploaie, hai mă lași… Stau oamenii în groapă, hai lăsați-mă, Israel, gaza, ucraina arată mai bine decât orașul nostru la asfalt, trotuare…. Etc.
  Bravo, și la cât mai multe acte de vandalism, da până când să mai rezistăm. Da până când…. Încă odată felicitări

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.