20.4 C
Bistrița
miercuri, iulie 24, 2024

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a prezentat cazul trotuarelor de pe Calea Moldovei din Bistrița care par a fi un pericol public, cu țevi, pietre și diferite deșeuri lăsate de izbeliște, la fel precum lucrarea.

Lucrările de pe Calea Moldovei au început în luna aprilie a acestui an, iar demararea lor este lentă, pista fiind încă nefuncțională. Conform imaginilor, lucrările au fost lăsate într-un stadiu înapoiat.

Execuția se face greu, iar din loc în loc sunt lăsate gropi, canale descoperite, țevi și alte obstacole, iar altă zonă pentru pietoni nu există.

Proiectul „Pistelor de biciclete” valorează 4,7 milioane euro. Acesta prevede realizarea a 26 km de piste, pe 28 de străzi din municipiu. Lucrările au început în iulie 2020, fiind încă în derulare. Pe Calea Moldovei, lucrările au început în aprilie, anul acesta.

„Bună seara, vă scriu din dorința de a face public tronsonul de trotuar+pista de  bicilete de pe Calea Moldovei începute înainte de sărbătorile pascale.

Nu se poate circula, nu se poate  ieși la o plimbare, este un pericol public. Cu ajutorul dvs. sper să se ia măsurile necesare pentru a finaliza lucrarea. Vă mulțumesc!”, a transmis cetățeanul revoltat.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.