21.3 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a prezentat cazul trotuarelor de pe Calea Moldovei din Bistrița care par a fi un pericol public, cu țevi, pietre și diferite deșeuri lăsate de izbeliște, la fel precum lucrarea.

Lucrările de pe Calea Moldovei au început în luna aprilie a acestui an, iar demararea lor este lentă, pista fiind încă nefuncțională. Conform imaginilor, lucrările au fost lăsate într-un stadiu înapoiat.

Execuția se face greu, iar din loc în loc sunt lăsate gropi, canale descoperite, țevi și alte obstacole, iar altă zonă pentru pietoni nu există.

Proiectul „Pistelor de biciclete” valorează 4,7 milioane euro. Acesta prevede realizarea a 26 km de piste, pe 28 de străzi din municipiu. Lucrările au început în iulie 2020, fiind încă în derulare. Pe Calea Moldovei, lucrările au început în aprilie, anul acesta.

„Bună seara, vă scriu din dorința de a face public tronsonul de trotuar+pista de  bicilete de pe Calea Moldovei începute înainte de sărbătorile pascale.

Nu se poate circula, nu se poate  ieși la o plimbare, este un pericol public. Cu ajutorul dvs. sper să se ia măsurile necesare pentru a finaliza lucrarea. Vă mulțumesc!”, a transmis cetățeanul revoltat.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.