3.6 C
Bistrița
miercuri, decembrie 7, 2022

Fii reporter: Pista de biciclete de pe Calea Moldovei este pericol public

Un cititor Bistrițeanul.ro ne-a prezentat cazul trotuarelor de pe Calea Moldovei din Bistrița care par a fi un pericol public, cu țevi, pietre și diferite deșeuri lăsate de izbeliște, la fel precum lucrarea.

Lucrările de pe Calea Moldovei au început în luna aprilie a acestui an, iar demararea lor este lentă, pista fiind încă nefuncțională. Conform imaginilor, lucrările au fost lăsate într-un stadiu înapoiat.

Execuția se face greu, iar din loc în loc sunt lăsate gropi, canale descoperite, țevi și alte obstacole, iar altă zonă pentru pietoni nu există.

Proiectul „Pistelor de biciclete” valorează 4,7 milioane euro. Acesta prevede realizarea a 26 km de piste, pe 28 de străzi din municipiu. Lucrările au început în iulie 2020, fiind încă în derulare. Pe Calea Moldovei, lucrările au început în aprilie, anul acesta.

„Bună seara, vă scriu din dorința de a face public tronsonul de trotuar+pista de  bicilete de pe Calea Moldovei începute înainte de sărbătorile pascale.

Nu se poate circula, nu se poate  ieși la o plimbare, este un pericol public. Cu ajutorul dvs. sper să se ia măsurile necesare pentru a finaliza lucrarea. Vă mulțumesc!”, a transmis cetățeanul revoltat.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Bistriteanul TV

Sponsorizate

Rombat angajează Manager Planificare Producție, Betak are nevoie de un inginer mecanic priceput

Noi locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița, la Rombat - care angajează operatori și manager...

BETAK angajează agent vânzări și gestionar, Cibela are nevoie de personal pentru curățenie

Se fac angajări la Cibela, Betak și Italtextil Sărata, care are nevoie de secretar administrativ, dar...

Dă personalitate casei tale, cu perdelele ArYaS. Cel mai nou showroom din oraș asigură inclusiv măsurătorile și montarea

Dacă ochii sunt oglinda sufletului, cu siguranță ferestrele sunt oglinda casei. Un motiv în plus ca...