16.5 C
Bistrița
joi, septembrie 21, 2023

FII REPORTER: „Rog toți iubăreții, să nu-și mai arunce „uneltele” plăcerilor carnale pe geamul mașinii”

„Să scriu, să nu scriu, să scriu dară’, că-s prea cătrănită’ si dat fiind faptul că-mi trece repede cătrăneala, profit, că iar tac și trec cu vederea, cum fac de vreo cinci ani buni. Incidentul de azi m-a înfuriat prea tare, jur pe roșu! Fiind încă ziuă afară, o mașina era drept pe punte, fiind nevoie să le bat în geam, înflăcăraților, să-mi cer voie să trec puntea, noh…

Locația? N-are rost, e plină periferia orașului.

Buuun și acum cuprinsul:

Zilnic, parcurg o stradă care se vrea să devină o zonă de promenadă, și tot zilnic sunt obligată să fac slalom printre ,,materialul genetic la pachet”. O zonă încă liniștită și nu prea circulată, pe care azi aș numi-o strada desfătărilor carnale de ocazie.

Ce-i drept, da, aveți dreptate, ce treabă am eu, că doar ne naștem să iubim, să facem dragoste, nu-i așa!? Ba da fraților, daaaaar totuși, fac apel la cei care ,,n-are bani de hoteluri”, și pentru care e primit și pe bancheta mașinii, că nu-i așa, a dispărut pudoarea și intimitatea, să lase curat ! Nu judec nimic prin mesajul meu, nu judec actul, nici pomeneală, îmi văd de treaba mea și-mi rămâne timp să mă bucur de viața mea, doar vreau să r

Ce-i drept, aș putea să-i pomenesc aici cu numărul de înmatriculare, că am un album foto destul de stufos cu fotografii , chiar și cu momentul în care aruncă obiectele de după ,,exercițiul funcțiunii”, dar nu despre asta e vorba în postare, ci despre nerușinarea și grotescul mod de a-și marca teritoriul. Am înțeles, sunteți masculii alfa, bravo vouă, aplauze, dar de ce trebuie să se hrănească furnicile cu materialul vostru genetic și de ce trebuie să-l admire în ,,toată splendoarea” , toți trecătorii?? Nu ajunge că e îmbibată natura de mutanți modificati genetic…!?

Nu e mai omenește să vă aruncați onest ,,ustensilele”, adică să nu știe stânga, ce face dreapta, adică într-o punguliță, exact ca iubitorii de animăluțe, cei civilizați bineînțeles, care o poartă în mână atunci când își plimbă cățelul (bine, aici nu se încadrează și cei care se plimbă prin fața blocului nostru, unde, printre trandafiri e plin de că*** de cățeluș, dar asta e o altă poveste)? Aaa, nu, staaaați, aici , obiectul muncii nu mai e mâna, mda nu mai e manual actul…dar totuși, puțină decență n-ar strica. Ce vremuri…dom’le, ce vremuri…Clar că nu am pretenția să citească postarea, precupeții, nici o șansă, sau, mai știi… !

N-am eu treabă cine cu cine se împarte, fiecare cu ,,păsăricile” lui, dar efectiv nu mai pot trece puntea , mi-e silă. Punct. E drum public, nu e pădure, dar chiar pădure să fie , s-a inventat coșul de gunoi, dacă nu, ca să nu lași urme, îți dau un sfat, înghite tot !

Și încheierea:

Ăăăă, nu despre prostituție este ecuația, asta e de când lumea și cu acordul tuturor, ca și cerșetoria, întreținută de unii, alții, nu!? Vai de organul din dotare, unii vă bateți joc de el și îl purtați degeaba-n slip! Sau, ar trebui să vă înțeleg, nu? Că ,, el ” a stat sub bancă la școală, ce-i drept, nu a învățat carte. În fine…”.

Mesaj publicat pe Facebook de bistrițeanca Iulia Ionela Dragu.

ARTICOLE SIMILARE

2 COMENTARII

  1. Valabil și pentru *tinerii fermieri” ce își arunca chistoacele pe geam, sau alte gunoaie, preturi, pungi, etc… Am impresia ca ne-au invadat „bârgaoanii”… As practica „acupunctura” pe toți mocicoșii astia, asa cum o făcea Vlad Țepeș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

NOI locuri de muncă la Michaela’s Brasserie, Transmixt, Masterfoam și Tehnoprod Plast SRL

Michaela’s Brasserie are nevoie de ajutor cofetar, brutar – patiser și ospătar. Transmixt caută șoferi de autobuz. Se oferă salariu corect, bonuri de masă, condiții de lucru moderne, instruiri dedicate și alte avantaje specifice. Ce alte locuri de muncă sunt diponibile în Bistrița:

Cel Mai Cool Desert – Bubble Waffle – a ajuns la Năsăud!

Copiii și adolescenții din Năsăud sunt în extaz, de ieri! Cel mai cool desert – bubble waffle – a ajuns și în orașul lor! Cei doi foști colegi de liceu și-au extins afacerea delicioasă, deschizând un punct și în orașul academicienilor - Năsăud.

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest sunt invitați la Oradea pe 14 septembrie să se înscrie în programul ScaleOut 4X10, organizat de RBL și ING Bank

Antreprenorii din Regiunea Nord-Vest (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Satu Mare și Sălaj) sunt invitați la Oradea, pe 14 septembrie 2023, cu ocazia lansării ScaleOut 4x10 - program de scalare organizat de Fundația Romanian Business Leaders (RBL) și ING Bank România.