-3.4 C
Bistrița
luni, decembrie 4, 2023

FOTBAL: Prima înfrângere pentru Gloria în Liga 3

Echipa de fotbal a CS Gloria 2018 Bistrița-Năsăud din Liga 3 a pierdut partida care conta pentru a treia etapă din campionat contra CFR Cluj.

Meciul a avut loc sâmbătă și a început la ora 17:00 pe stadionul Victoria Someșeni. Bistrițenii erau înainte de partidă pe primul loc în campionat, cu maximul de puncte și fără niciun gol primit.

Fotbaliștii Gloriei s-au deplasat în județul vecin, la Cluj, pentru a disputa partida dintre CS Gloria 2018 și CFR Cluj II, a doua echipă a campioanei României care joacă în a treia Ligă.

La pauză, scorul era egal. Nicio echipă nu a marcat, iar gazdele clujene au avut noroc în a doua repriză când, în minutul 70, arbitrul a dictat o lovitură de pedeapsă de la 11 metri împotriva bistrițenilor.

Din penalty a fost înscris primul și unicul gol al partidei care a făcut o diferență minimă pe tabelă între a doua echipă a CFR-ului și CS Gloria 2018.

Gloria se afă pe cel de-al doilea loc din clasamentul seriei 10 din Liga 3, cu 6 puncte obținute în trei partide.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

LEONI Bistrița: Anunț solicitare Autorizație mediu

SC LEONI WIRING SYSTEMS RO SRL anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de obținere a Autorizației de mediu pentru funcționarea FABRICĂ DE PRODUCȚIE DE ECHIPAMENTE ELECTRICE ȘI ELECTRONICE...

Se fac angajări la Masterfoam, Arena by Casa EMA și Clinica Sanovil

Masterfoam angajează operatori producție, tehnicieni mentenanță și magazineri. Restaurantul Arena by Casa EMA caută ospătar, barman și ajutor bucătar. Clinica Sanovil are nevoie de farmacist, specialist marketing & comunicare, infirmieră part-time. Oferta completă – mai jos:

IANA OPTIC: De Crăciun fă-ți cadou o pereche de ochelari cu cristale Swarovski ! Sau fă-i cadou cuiva drag un voucher

La Iana Optic vă așteaptă deja surprize de sărbătoare pentru cei dragi. Ai acum ocazia să-ți faci cadou o pereche nouă de ochelari (cu cristale Swarovski, ca să fie răsfățul complet) sau poți să faci cuiva drag un cadou prețios.