12.1 C
Bistrița
marți, aprilie 23, 2024

FII REPORTER: Se surpă drumul, în Mijlocenii Bârgăului!

În satul Mijlocenii Bârgăului pe strada Valea Muntelui se lucrează la amenajarea drumului forestier. Drumul aparține comunei Prundul Bârgăului din punctul numit Pârâul lui Strent până în locul numit Sărită. Ca să circule mai ușor, Primăria Prundu Bârgăului folosește ulițele satului Mijlocenii Bârgăului cu utilaje și mașini care depășesc cu mult 50 de tone…”

Aceasta ar fi, pe scurt, nemulțumirea unor localnici din Mureșenii Bârgăului.

Oamenii sunt supărați și susțin că ulițele nu suportă acest tonaj. Infrastructura uliței Valea Muntelui cedează și se rupe, alunecând în partea dinspre pârâul Valea Muntelui. Problema este că tot acolo sunt și case și anexe gospodărești!

Vă prezint în câteva poze gardul proprietății lui Vladimir Vrâncean, care cedează după fiecare transport”.

Omul a investit în acest gard peste 5000 lei. „Am solicitat prezența primarului comunei Josenii Bârgăului. A venit la fața locului, a ridicat din umeri, spunând că problema îl depășește și că el nu poate opri circulația!”, s-au plâns oamenii, îngrijorați.

Aceștia mai spun că au încercat să ia legătura și cu primarul din Prundu Bârgăului. Acesta ar fi replicat, însă, că nu îl interesează această problemă. „Aceste autovehicule de tonaj greu nu trebuie folosite pe asemenea ulițe! Există posibilitatea de transport cu utilaje mai ușoare!”, afirmă localnicii. 

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Aquabis angajează electrician și consilier juridic, Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut și asistent medical generalist

Aquabis caută electrician și consilier juridic, iar la Clinica Sanovil este nevoie de fiziokinetoterapeut, asistent medical generalist și specialist marketing. Crama JELNA angajează bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Noi locuri de muncă sunt disponibile la RCB Electro, Leoni Bistrița și STEWO Năsăud. 

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați.