2.4 C
Bistrița
sâmbătă, aprilie 20, 2024

Jaf armat la Selgros – o glumă „bună de plată”

Polițiștii bistrițeni au fost puși pe jar în urma unui apel la 112. Un bistrițean a alertat că la Selgros a avut loc un jaf armat. Totul s-a dovedit a fi o glumă proastă, iar apelantul s-a ales cu o amendă de toată frumusețea.

Ieri, polițiștii bistrițeni au fost solicitați să intervină de urgență în apropierea unui supermarket. Totul a pornit în urma unui apel la 112, în jurul orei 16:00, un cetățean a sesizat faptul că a avut loc un jaf armat. După apel, acesta a închis.

„La fața locului au ajuns în scurt timp mai mulți polițiști din cadrul Poliției Municipiului Bistrița care au constatat faptul că cele sesizate nu se confirmă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de la Ordine Publică l-au identificat pe apelant, un bărbat în vârstă de 38 de ani, din Bistrița”, informează reprezentanții IPJ BN.

Bistrițeanul cu chef de glume a fost găsit rapid de o patrulă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi „Gelu Voievod” Bistrița-Năsăud. Jandarmii l-au condus pe bărbat la sediul Poliției, unde a fost sancționat contravențional pentru alertarea falsă a agențiilor specializate de intervenție, cu amendă în valoare de 5000 de lei.

Surse Bistrițeanul.ro spun că presupusul jaf armat ar fi avut loc la Selgros.

ARTICOLE SIMILARE

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.