13.2 C
Bistrița
marți, aprilie 16, 2024

FII REPORTER: Străzi închise fără avertizare. E un dezastru total!

Șantierele din Bistrița iau în continuare prin surprindere oamenii. Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că în urma închiderii circulației de la Poșta Veche până la Winmarkt – lucru care nu a fost anunțat de autorități – traficul în zonă a fost dat peste cap.

În această dimineață, cei care au avut drum în partea de jos a orașului au observat că traficul a fost închis de la Poșta Veche până la Winmarkt, în zonă efectuându-se lucrări.

Mai mulți cititori Bistriteanul.ro ne-au semnalat faptul că în zonă traficul a fost dat peste cap și că nu au fost anunțați că se va închide tronsonul respectiv, fiind luați prin surprindere.

Oare nimeni nu poate da o știre locală că intersecția de la Poșta Veche și Poliție este închisă? Bulevardul este complet blocat! Circulația se face prin Eminescu! E un dezastru total! De ce nu se postează un polițist local în intersecția de la Consiliul Județean să dirijeze circulația spre centură?„, ne-a scris o bistrițeancă.

UPDATE

În urmă cu puțin timp, Primăria Bistrița a anunțat pe site-ul instituției „închiderea circulației pe str. Gării (de la sens giratoriu Gh. Șincai până la sensul giratoriu cu B-dul Decebal) în perioada 21 noiembrie, ora 07.00 până în 23 noiembrie, ora 20.00 pentru turnarea stratului de uzură și refacerea marcajelor rutiere”.

De asemenea, municipalitatea anunță și „închiderea parțială a circulației pe str. 1 Decembrie în 21 și 22 noiembrie, între orele 07.00 – 20.00 pentru amenajarea, trasarea și realizarea marcajelor pentru pistele de cicliști prin închiderea temporară a benzii 1 de circulație pe ambele sensuri, în regim alternativ„.

UPDATE 2

Se pare că și Piața Centrală e parțial închisă.

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la Crama JELNA, Clinica Sanovil și RCB Electro

Crama JELNA are nevoie de bucătar, ajutor bucătar și personal curățenie. Clinica Sanovil caută fiziokinetoterapeut, economist, asistent medical generalist. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ROMBAT, RCB Electro, STEWO Năsăud și Aquabis. 

Se fac angajări la Stewo Năsăud și Supercom! Se caută secretară cu abilități de contabilă și operator în Sânmihaiu de Câmpie

Societate comercială din Sânmihaiu de Câmpie angajează secretară cu abilități de contabilă și operator introducere date. Noi locuri de muncă sunt disponibile la ICPE Bistrița și Restaurant Hotel Coroana. Supercom are nevoie de conducători auto și mecanici, dar și muncitori necalificați. 

Mobilă nouă, fără defecte! Calitate germană, prețuri excelente! Mobilă Outlet Gherla oferă un discount de 10% cititorilor noștri la toate piesele de mobilier! Oferta...

Mobilă Outlet Gherla aduce pe piața din România mobilă nouă, sigilată și de cea mai înaltă calitate, de la furnizori consacrați din Germania. Aici găsiți o gamă variată de mobilier pentru toate încăperile locuinței, la prețuri mult mai mici față de prețul de catalog al furnizorilor.