11.7 C
Bistrița
luni, mai 20, 2024

Persoanele cu handicap îngrijite de criminalul din Livezile, preluate de o rudă din Tiha Bârgăului, după arestarea sa

Cei trei bărbați cu handicap care erau îngrijiți de individul din Livezile acuzat de omor au fost preluați după arestarea sa de o rudă din Tiha Bârgăului. Inclusiv judecătorii au cerut o măsură de protecție pentru cei doi bărbați care locuiau în Livezile.

În urmă cu aproape o săptămână, un bărbat de 37 de ani îl omora în bătaie pe un altul de 51, în propria sa casă din Livezile. Acesta era tocmai viitorul său socru, bărbatul de 37 de ani urmând să se căsătorească cu fiica sa de 17 ani, care și este însărcinată.

Mai multe despre acest subiect puteți citi mai jos:

Criminalul de la Livezile, arestat preventiv. Judecătorii cer măsuri de protecție pentru tatăl și fratele său, ambii cu handicap

La scurt timp, individul de 37 de ani a fost reținut și mai apoi arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta locuia în Livezile alături de cei doi frați și tatăl său, toți cu diferite grade de handicap.

Bărbatul era asistentul lor personal, trăind din venitul primit pentru a-și îngriji frații și tatăl. Odată cu arestarea bărbatului, judecătorii au dispus și măsuri de protecție socială pentru cei doi frați și tatăl acestuia.

Potrivit primarului comunei Livezile, Traian Simionca, cei trei nu mai locuiesc în localitate, fiind preluați de o soră care locuiește în Tiha Bârgăului. Se pare că aceasta s-a angajat să aibă grijă de ei.

 

 

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

SENZAȚIE: Epilare definitivă cu Soprano ICE- Alexandrite 755 prin răcire cu gheață, acum, la Paula Murg Beauty – Cult by Nella

Epilarea definitivă e acum mai simplă și mai la îndemână ca oricând. Diferența o face însă...

Se fac angajări la Stewo Plastic Năsăud, Fan Courier, Hotel Coroana și Crama Veche

Stewo Plastic Năsăud are nevoie de un asistent producție, Fan Courier caută curieri serioși în Bistrița! Crama Veche angajează administrator, barman, ospătar și ajutor bucătar. Pizzeria Allegria are nevoie de casier și ospătar pentru Bistrița și Năsăud.

Când este cel mai bine să îți programezi vizita la service? Oricând. De oriunde. La orice oră

Materom Automotive îți oferă posibilitatea programării online a mașinii tale Mercedes-Benz, ca vizitator sau prin logare în contul tău Mercedes Me.