25.6 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Melente Horoba, managerul Transmixt: Îi sfătuim pe călători să-și instaleze aplicația noastră unde transmitem în timp real toate informațiile

Melente Horoba, managerul Transmixt, îi sfătuiește pe bistrițeni să-și instaleze pe telefoane aplicația TMX Transport Bistrița, pentru a primi informații de ultim moment. Cu ajutorul acesteia se pot urmări nu doar traseele, ci și poziția în timp real a autobuzului pe care îl așteaptă.

Lucrările care se efectuează în oraș, închiderea traficului pe unele străzi și devierea traseelor îi derutează pe unii bistrițeni care circulă cu autobuzele și microbuzele care asigură transportul public local.

Situația ne-a fost semnalată de către o cititoare a ziarului nostru, care spune că și alți călători se confruntă cu aceeași problemă.

Într-adevăr, transportul local este afectat în această perioadă de graficul de lucrări, care depinde de vreme de multe ori. Iar uneori suntem anunțați de închiderea unor rute cu o zi înainte. Noi anunțăm imediat online și pe rețelele sociale, dar nu întotdeauna informația ajunge la toți călătorii noștri.

Îi rugăm pe călători să ne ierte pentru disconfortul creat și îi sfătuim să instaleze aplicația noastră de unde vor putea urmări nu doar traseele, ci și poziția în timp real a autobuzului pe care îl așteaptă. Am avut bucuria să constatăm că și pensionarii folosesc aplicația cu ușurință„, a declarat pentru Bistriteanul.ro Melente Horoba, managerul Transmixt.

Pagina de Facebook Transmixt Bistrița poate fi consultată AICI, iar aplicația o găsiți mai jos:

IOS: https://apps.apple.com/…/tmx-transport…/id1511716843
▫️ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details

Foto Facebook Transmixt Bistrița

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: