26.4 C
Bistrița
vineri, iunie 21, 2024

Criminalul de la Livezile, arestat preventiv. Judecătorii cer măsuri de protecție pentru tatăl și fratele său, ambii cu handicap

Bărbatul care și-a omorât în bătaie socrul la Livezile a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Judecătorii au cerut măsuri de protecție pentru tatăl și fratele său, ambii fiind cu handicap și fiind în grija criminalului.

În urmă cu două zile, un bărbat de 51 de ani a fost omorât în bătaie de un consătean de 37 de ani, cu care culmea fiica sa urmează să aibă un copil. Echipajul medical ajuns la fața locului n-a mai putut să-l salveze pe bărbat, fiind nevoit să declare decesul.

Bărbatul a fost identificat la scurt timp după incident și dus la audieri. În aceeași zi a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, bărbatul de 37 de ani a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile fiind cercetat pentru omor.

Judecătorii Tribunalului Bistrița-Năsăud au dispus și măsuri de protecție socială pentru tatăl și fratele criminalului, care au handicap și care se aflau în grija sa:

„Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă pentru inculpatul D.C. În baza art. 229 alin. 1 Cod procedură penală raportat la art. 236 Cod procedură penală, dispune încunoştinţarea, de îndată, a autorităţii competente, respectiv Primăria comunei … Bistriţa – Serviciul Asistenţă Socială în vederea analizării, respectiv luării măsurilor legale de ocrotire faţă de numiţii … (fraţii inculpatului) şi …(tatăl inculpatului), urmând a fi comunicate măsurile dispuse”, se arată în decizia judecătorilor.

Mai puteți citi pe acest subiect:

FOTO Crimă la Livezile: Un bărbat ar fi fost omorât în bătaie de iubitul fiicei sale

Criminalul de la Livezile urmează să aibă un copil cu fiica celui pe care l-a omorât în bătaie, o adolescentă de 17 ani

Bianca SARA
Bianca SARA
A absolvit Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității Babeș-Bolyai Cluj-Napoca și are un masterat în Comunicare și Mass-Media, urmat la aceeași facultate. Activează în presă din anul 2011. De-a lungul timpului a colaborat cu mai multe ziare locale și câțiva ani cu o revistă regională de business. Din anul 2013 este corespondent pe Bistrița-Năsăud al ziarului național Adevărul. Colaborarea cu Bistrițeanul.ro a început în anul 2014.

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Descoperă Eleganța și Performanța Škoda

Vizitează Showroom-ul & Service-ul Autorizat Škoda MATEROM AUTOMOTIVE, din Cartier Viișoara, Str. Libertății, Nr. 264, Bistrița, unde poți testa și achiziționa cele mai noi modele Škoda și ai toate Serviciile Auto de care ai nevoie, într-un singur loc.

EURO2024 se vede pe terasa ARENA by Casa EMA! Promoții și premii speciale până în 14 iulie!

Campionatul European de Fotbal EURO2024 se vede mai mult decât perfect – pe cel mai mare ecran proiectat ever: ecranul de pe Terasa de Vară ARENA by Casa EMA!

SmartyKids Bistrița, Italtextil Sărata, Aquabis, RCB Electro sau Stewo Năsăud caută personal! Toate posturile disponibile, aici:

SmartyKids Bistrița caută persoană zâmbitoare, energică și pozitivă care doreşte să se dezvolte în sfera educațională și în lucrul cu copiii! Este un avantaj să fii absolventă sau viitoare absolventă a învățământului superior în Pedagogie sau Psihologie. NOI locuri de muncă - la STEWO  PLASTIC Năsăud, RCB ELECTRO, Aquabis sau TeraSteel: