22.2 C
Bistrița
marți, iulie 23, 2024

FII REPORTER: „Sunt dezgustată de bătaia de joc pe care copiii noștri ar trebui să o consume la școală”

O bistrițeancă, mama a trei copii, spune că este dezgustată de cornul și biscuiții pe care îi primesc elevii la școală și consideră că nu este singurul părinte care are aceeași părere. „Le dau copiilor biscuiți și cornuri pentru care nici măcar un animal nu ar avea dinți sau plăcerea să le mănânce” – consideră femeia.

Poate nu e o știre super relevantă pentru unii, însă sunt sigură că nu sunt singurul părinte dezgustat de felul în care sunt tratați copiii noștri în școli, de bătaia de joc pe care ar trebui să o consume la școală, dar pe care, pariu, că niciun copil nu o mănâncă!!

Plătim mese pe bani grei, avem 3 copii și la toți 3 le plătim masa, că statul și amețiții care îl conduc le dau copiilor biscuiți si corn pe care nici măcar un animal nu ar avea dinți sau plăcerea să le mănânce!!„, explică cititoarea noastră.

Aceasta ne-a trimis și fotografii, pentru a ilustra cele spuse.

Atașez câteva poze și poate, doar poate, înseamnă ceva postarea aceasta, mai ales că suntem în mari campanii! Poate vreun „deștept” se trezește, deși mă mir, că la școli private nu au astfel de griji”, a mai spus femeia.

 

ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

Se fac angajări la MasterFoam Șieu Măgheruș, Crama Veche și Restaurant Arena by Casa EMA

MASTERFOAM Șieu Măgheruș angajează operatori producție și stivuitoriști! Crama Veche are nevoie de administrator, ajutor bucătar și ospătari. Arena by Casa EMA caută elevi dispuși să lucreze în vacanța de vară. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Clinica Sanovil, RCB Electro, Delice Pan sau Coroana Grand Hotel. Oferta completă - mai jos: 

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.