20.2 C
Bistrița
luni, iulie 22, 2024

FII REPORTER: Un real pericol în zona Decebal! Trecerile de pietoni, încă nemarcate, deși s-a redeschis circulația

Mai mulți cititori ne-au semnalat faptul că deși circulația a fost redeschisă în Decebal, trecerile de pietoni nu au fost încă marcate, nici măcar provizoriu, până la finalizarea lucrărilor. „Cred că nu se înțelege cât de gravă este situația” – atrage atenția o bistrițeancă.

Cred că nu se înțelege cât de gravă este situația în zona Decebal, unde se lucrează la pasaj. Au fost desființate trecerile de pietoni, iar pietonii traversează strada tot prin aceleași locuri, nemarcate. Totuși s-a deschis circulația în favoarea șoferilor, dar cu elevii și ceilalți participanți la trafic ce facem?

I-am scris și domnului primar, am făcut sesizări și la Poliția Locală și la IPJ BN, dar se pare că sunt doar promisiuni și atât. Primarul în loc să se intereseze de starea cetățenilor, dumnealui a început campania electorala cu ocazia fiecărui eveniment ce are loc în oraș, a început 100 de lucrări, pe care nu le-a terminat, dar și le însușește.

Poate ne aude sau vede cineva și se mobilizează să traseze trecerile de pietoni măcar provizoriu, până la finalizarea lucrărilor, așa cum au marcat și pe celelalte străzi din oraș, atunci când au lucrat și erau în preajma instituțiilor. Vă rog gândiți-vă la copii!”, spune o cititoare Bistriteanul.ro.

Problema ne-a fost semnalată și de un alt cititor:

A început școala. Copiii claselor primare pe unde traversează strada? Că nu este marcată o trecere de pietoni provizorie. Ei nu pot aprecia viteza mașinii și sunt victime că au traversat prin loc nepermis. Primarul nu se gândește că pasajul nu e practicabil? El nu are copii, să se gândească la ei, că trebuie să ocolească zona?„, explică acesta.

ARTICOLE SIMILARE

6 COMENTARII

  1. Propun domnului primar ca sa avem.si un numar de turisti pe viitor sa puna sub pasaj dintr o.parte in alta hidrobiciclete asa e ceva inedit in lume si creste numarul vizitatorilor …

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

FOTO – RESELLUX Bistrița: Piscine de la 199 lei și sute de electrocasnice și SMART TV la SUPER PREȚURI!

La mare căutare sunt piscinele în aceste zile și s-au cam epuizat toate stocurile în Bistrița. Din fericire, RESELLUX Bistrița, din incinta OK Shopping Center, are un stoc generos și prețuri absolut decente.

SUPER PREȚ la noul SUV urban MG ZS, la RUBIN Bistrița: 16.950 Euro – TVA inclus

Ofertă specială, la reprezentanța Rubin Bistrița! Aici ai la dispoziție noul SUV urban MG ZS la un preț fără concurență: 16.950 Euro, TVA inclus.

Clinica Sanovil caută asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră: Noi locuri de muncă, în Bistrița și Năsăud

Clinica Sanovil angajează asistent medical generalist, reprezentant medical, fiziokinetoterapeut și infirmieră! Delice Pan caută șofer pentru distribuție pâine. Coroana Grand Hotel angajează paznic iar Centrul Micul Prinț caută terapeuți pentru copii și tineri cu autism. NOI locuri de muncă sunt disponibile în Bistrița și Năsăud: