21.6 C
Bistrița
sâmbătă, iunie 15, 2024

FOTO – VIDEO: Coloană de TIR-uri pe centură! Transportatorii bistrițeni se raliază protestului de la nivel național!

Zeci de transportatori din județul nostru au protestat astăzi, la Bistrița, nemulțumiți de RCA și taxele noi, aceștia alăturându-li-se colegilor din întreaga țară. O delegație a transportatorilor s-a întâlnit astăzi cu ministrul Sorin Grindeanu, însă discuțiile vor fi reluate săptămâna viitoare.

Coloană de TIR-uri, astăzi, pe centura orașului. Zeci de transportatori, de la mai multe firme din județul nostru, s-au alăturat colegilor din țară și au protestat, fiind nemulțumiți de prețul RCA și unele taxe noi.

Proteste au avut loc în țară și ieri și astăzi, transportatorii având o listă de revendicări, printre care se numără plafonarea prețurilor RCA, scurtarea timpilor de trecere a frontierei, alocaţii de cazare și de hrană sau posibilitatea recuperării unui procent din acciza la combustibil pentru firmele de transport.

O delegație a transportatorilor s-a întâlnit astăzi cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, însă discuțiile vor fi reluate săptămâna viitoare.

 

ARTICOLE SIMILARE

1 COMENTARIU

  1. O rușine de protest!! Nu trebuie mai mult de trei zile oprite toate camioanele, dar toate!! Poate așa se vor învăța transportatorii să se unească

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele Știri

Sponsorizate

STEWO PLASTIC din Năsăud angajează asistent producție. NOI locuri de muncă, la Bistrița

STEWO  PLASTIC Prod din Năsăud caută asistent de producție, iar RCB ELECTRO 97 Bistrița are nevoie de Manipulant mărfuri și Derulatorist. NOI locuri de muncă sunt disponibile la Smarty Kids Bistrița, Aquabis, Restaurant Arena by Casa EMA sau TeraSteel:

TeraSteel angajează operatori producție, Sanovil caută biolog/biochimist. NOI locuri de muncă, la Restaurant Arena by Casa EMA

Clinica Sanovil Bistrița angajează Biolog / Biochimist. Cunoștințele de microbiologie constituie un avantaj. TeraSteel caută operatori producție. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, RCB Electro, Restaurant Arena by Casa EMA:

RCB Electro caută inginer electronist și electrician întreținere, Patiseria Sweet IRIS are nevoie de vânzătoare

RCB ELECTRO 97 Bistrița, producător de cabluri electrice, angajează pe perioadă nedeterminată inginer electronist și electrician întreținere. Smarty Kids Bistrița caută o persoană energică și pozitivă care dorește să se dezvolte în sfera educațională. NOI locuri de muncă la Aquabis, Fan Courier și Clinica Sanovil: